Σάββατο 1 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ-Α1
Ντέρμπι σε κορυφή και ουρά

Ανεβαίνουν οι τόνοι στη σημερινή 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, όπου το πρόγραμμα επιφυλάσσει ντέρμπι σε όλα τα μέτωπα τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά. Από το σημερινό κυρίως πιάτο της αγωνιστικής ξεχωρίζουν αρκετά παιχνίδια που το αποτέλεσμά τους θα κρίνει πολλά.

Στο κλειστό της Νήαρ Ηστ ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ χωρίς να έχει τελικά στη διάθεσή του Αλβέρτη και Τσαρτσαρή. Στόχος φυσικά των «πρασίνων» είναι να πάρουν ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα στην πορεία τους για να κατακτήσουν την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Στην αντίπερα όχθη, στον ΠΑΟΚ επικρατεί αισιοδοξία για το αποτέλεσμα και ο Μπάνε Πρέλεβιτς κάλεσε τους παίκτες του να δείξουν την αξία τους σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι των ουραγών μεταξύ της Ολύμπια Λάρισας και του Ηρακλείου. Οι γηπεδούχοι ποντάρουν πολλά στον παράγοντα έδρα και στην πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά από την άλλη οι Κρητικοί έχουν δείξει ότι στα δύσκολα τα καταφέρνουν.

Με όπλο τον κόσμο του, χωρίς αγωνιστικό πρόβλημα ο Αρης θα υποδεχτεί το Περιστέρι με σκοπό να σπάσει το αήττητο σερί των Αθηναίων που υπάρχει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη φαίνεται που δείχνει ανεβασμένη αγωνιστικά επιδιώκουν την 5η σερί νίκη τους. Αναλυτικά, το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: (Αλεξάνδρειο 7μ.μ.: Αρης-Περιστέρι ( Νήαρ Ηστ 9μ.μ).: Παναθηναϊκός -ΠAOK, (N. Σμύρνης 6μ.μ) Πανιώνιος - Ηρακλής, (Νεάπολης Λαρ. 5μ.μ.) Ολύμπια Λ.- Ηράκλειο. ΚΥΡΙΑΚΗ: (Κορυδαλλού 5μ.μ.) Ολυμπιακός -Μακεδονικός, (Ιωνικού N. Φ. 7μ.μ) Ιωνικός N.Φ.-Μαρούσι, (Ανω Λιοσίων 7μ.μ): AEK - Νήαρ Ηστ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ