Σάββατο 8 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' - Β' ΕΘΝΙΚΗ
Ανοίγει η αυλαία

Με δύο σημαντικά παιχνίδια για κάθε κατηγορία, ανοίγει σήμερα η αυλαία της 22ης αγωνιστικής τόσο της Α' όσο και της Β' Εθνικής. Από τα «μεγάλα» σαλόνια ξεχωρίζει η δύσκολη αποστολή της Ξάνθης, ενώ από την 2η κατηγορία η έξοδος της Κασσάνδρας στην Καισαριανή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ξάνθη βρίσκεται στην Πάτρα όπου θα αντιμετωπίσει την ουραγό Παναχαϊκή (16:30 ΑΛΦΑ). Οι γηπεδούχοι, αν και δεν έχουν δώσει ακόμα τον καλύτερο εαυτό τους στη φετινή περίοδο, έχουν την ευκαιρία να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από την Ξάνθη, που ακόμα περνάει μια περίοδο άσχημης αγωνιστικής φόρμας. Στο άλλο παιχνίδι της «μεγάλης» κατηγορίας, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ιωνικό (17:00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) και ευελπιστεί να πάρει τη νίκη, για να πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Στη Β' Εθνική, ο Εθνικός Αστέρας φιλοξενεί την Κασσάνδρα (15:00). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία με την ομάδα της Χαλκιδικής και μία επικράτηση θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στη βαθμολογία. Τέλος, στην Πάτρα (15:00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) ο τοπικός Πατραϊκός, αντιμετωπίζει τον Αθηναϊκό, που προέρχεται από τη νίκη επί του Πανηλειακού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ