Τετάρτη 12 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Κρίσιμη ρεβάνς

Τη νίκη - πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου που θα λειτουργήσει παράλληλα και σαν... γιατρικό των πληγών που άνοιξε η ήττα από την ΑΕΚ, θέλει ο Ολυμπιακός στον αγώνα - ρεβάνς της Τετάρτης (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) με τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη. Η πρόκριση είναι δύσκολη, όχι όμως και ακατόρθωτη και για το λόγο αυτό οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να την πάρουν. Αλλωστε, ουδέποτε είπε κάποιος πως το κύπελλο δεν ενδιαφέρει τους πρωταθλητές.

Το θετικό για τον Ολεγκ Προτάσοφ είναι πως επιστρέφει ο Καρεμπέ που εξέτισε την ποινή του, ενώ κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε και ο Ζέτερμπεργκ που ξεπέρασε το αιμάτωμα στην ποδοκνημική και τέθηκε στη διάθεση του Ουκρανού. Απόντες θα είναι για μία ακόμη φορά οι Ελευθερόπουλος, Ζιοβάνι, Ζε Ελίας, ενώ σ' αυτούς προστέθηκε και ο Πατσατζόγλου.

  • Η ήττα από τον Ηρακλή στο ντέρμπι της Τούμπας, δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ, αλλά κανείς δε σκοπεύει να μείνει σε αυτήν. Από τη στιγμή μάλιστα που την Τετάρτη υπάρχει η ρεβάνς του 3-1 με τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, άπαντες στο «δικέφαλο του βορρά» είναι αποφασισμένοι να στρέψουν αποκλειστικά (προς το παρόν τουλάχιστον) την προσοχή τους σε αυτή την αναμέτρηση.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ