Κυριακή 23 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
Τροχοί
ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2002
Οδηγικά όνειρα: Dukati 999

Τη δημοφιλέστερη μοτοσικλέτα ανέδειξαν, και φέτος οι αναγνώστες του περιοδικού ΜΟΤΟ, σε μια ψηφοφορία που συμμετείχαν πάνω από 5000 αναγνώστες. Η αγαπημένη των περισσοτέρων αποδείχτηκε για το 2002 η DUKATI 999. Μια μοτοσικλέτα που σίγουρα ενεργοποιεί οδηγικά όνειρα. Scooter της χρονιάς το SUZUKI BURGMAN 650, παπί της χρονιάς το KAWASAKI Kaze-R, enduro της χρονιάς το HUSABERG FE, on-off της χρονιάς SUZUKI V STROM, εμπορικότερη μοτοσικλέτα ΥΑΜΑΗΑ TDM 900.

Το αρνητικό βραβείο «Στραβή Μπιέλα» οι αναγνώστες το απένειμαν στην Κυβέρνηση για τη συνολική της στάση απέναντι στη μοτοσικλέτα (διαχωριστικά λεωφορειόδρομων, κατασχέσεις μοτοσικλετών όσων δε φορούν κράνος, parking μοτοσικλετών, κράνη με ΦΠΑ 18% και όχι 4% κλπ.).

Από την πλευρά της η συντακτική ομάδα του περιοδικού απένειμε βραβείο στον Βαγγέλη Λέκκα, τον πρώτο Ελληνα μοτοσικλετιστή που αποζημιώθηκε από το ελληνικό Δημόσιο για κακοτεχνίες του οδοστρώματος, στον Θοδωρή Γαζούλη για τη συνολική του προσφορά στη μοτοσικλέτα (νομικός σύμβουλος της ΜΟΤΟΕ) και στον Παναγιώτη Σιδέρη για την επιτυχημένη διοργάνωση αγώνων σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο στη χώρα μας. Αγωνιζόμενοι της χρονιάς ανακηρύχτηκαν οι Ηλίας Μικές (Supermoto Cup), Γιώργος Ηλιόπουλος (MX 125) και Βασίλης Ορφανός (Rally Paris-Dakar). Το βραβείο τεχνολογίας το απένειμαν στη HONDA για τη μοτοσικλέτα CRF 450-R. Αρνητικό βραβείο «Τρύπιο Πιστόνι» απένειμαν στη ΜΟΤΟΕ για την απαράδεκτη διοργάνωση της Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Μοτοσικλετιστών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της έκθεσης μοτοσικλέτας 2003, έγινε κλήρωση για την ανάδειξη τυχερών, που κέρδισαν μεγάλα δώρα συνολικής αξίας 12.500 ευρώ, μεταξύ αυτών μια YAMAHA FAZER 600.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ