Σάββατο 29 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Βίοι αντίθετοι

Σε εντελώς αντίθετους δρόμους ετοιμάζονται πλέον να βαδίσουν στην Ευρωλίγκα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αφού η ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής στη Β΄ φάση της διοργάνωσης επιφύλασσε για τους δυο «αιώνιους» διαφορετικά συναισθήματα. Η νίκη των «ερυθρολεύκων» επί της Ολύμπια Λιουμπλιάνας με 73-61 τούς διατηρεί στο παιχνίδι της πρόκρισης για το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης. Αντίθετα, η ήττα των «πρασίνων» στην Μπολόνια από τη Σκίπερ με 88-63 ουσιαστικά φέρνει και το τέλος στα όνειρα της ελληνικής ομάδας για πρόκριση.

Στον Κορυδαλλό ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα απέναντι στους Σλοβένους και πλέον ζητάει, αν όχι μία νίκη επί της Μπαρτσελόνα με διαφορά 4 πόντων, που θα του δώσει τελεσίδικα το εισιτήριο για το φάιναλ-φορ, δύο ροζ φύλλα. Επί της Μπάρτσα και της Βιλερμπάν, μέσα στη Λιόν. Ο Λευτέρης Σούμποτιτς δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια, ενώ, παράλληλα, είναι και ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι παίκτες του κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Σε εντελώς αντίθετο κλίμα είναι τα συναισθήματα στον Παναθηναϊκό. Εκεί όπου πριν σχεδόν ένα χρόνο έζησαν στιγμές χαράς και καταξίωσης κατακτώντας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, προχτές ήρθε η καταστροφή. Η ήττα, και μάλιστα με αυτή τη διαφορά, από τη Σκίπερ φέρνει το «τριφύλλι» σε ...διαδικασία προς την έξοδο. Τώρα θα πρέπει να κερδίσουν τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, ειδικά τη Σιένα με διαφορά μεγαλύτερη των 30 πόντων και η Σκίπερ να κερδίσει με όσο το δυνατό μικρότερη διαφορά τη Μοντεπάσκι μέσα στη Σιένα. Δεν είναι και ό,τι εύκολο να γίνουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ