Σάββατο 29 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Αντιπολεμικές εκδηλώσεις στα αμφιθέατρα

Συνεχίζονται από την ερχόμενη βδομάδα οι εκδηλώσεις της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας σε σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ μπροστά στις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές που πραγματοποιούνται στις 9 Απρίλη κι όπως είναι φυσικό περιστρέφονται στην πλειοψηφία τους γύρω από το θέμα του άδικου πολέμου στο Ιράκ. Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στις αρχές της ερχόμενης βδομάδα είναι:

  • Τη Δευτέρα 31/3:

-- Στα Ξενόγλωσσα Τμήματα της Φιλοσοφικής Αθήνας, με θέμα: «Γιατί μαθαίνουμε ξένες γλώσσες», θα μιλήσει η Χρυσούλα Κάππου, πρόεδρος του σωματείου Καθηγητών Ξένων Γλωσσών Βύρωνα.

  • Την Τρίτη 1/4:

-- Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στη 1 το μεσημέρι, με θέμα: «Το μεγάλο ψέμα της γενιάς μας: καπιταλισμός χωρίς πόλεμο», θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στα Τμήματα Χημικών Μηχανικών, Μηχανολόγων και ΤΕΜΦΕ του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στις 12:30 το μεσημέρι (στις Γενικές Εδρες), για τον πόλεμο και την ελληνική συμμετοχή, θα μιλήσει ο Θανάσης Παφιλής, γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης.

-- Στη Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης, για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στο Ιράκ και το ρόλο του φοιτητικού κινήματος, στις 8 το βράδυ, στο αμφιθέατρο Β' του νέου κτιρίου, θα μιλήσει ο Γιώργος Χουρμουζιάδης, ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στην Πολυτεχνική Σχολή της Ξάνθης ξεκινάει τριήμερο εκδηλώσεων που θα κορυφωθεί την Πέμπτη 3/4.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ