Παρασκευή 4 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις στις Σχολές

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Πανσπουδαστικής ΚΣ σε σχολές όλης της χώρας, συνδυάζοντας το θέμα του πολέμου στο Ιράκ και την ανάγκη καταδίκης όσων συμμετέχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο μακελειό, με τον πόλεμο που διεξάγεται από τους υπηρέτες της ίδιας πολιτικής απέναντι στις σπουδές και τα εργασιακά δικαιώματα φοιτητών και αποφοίτων. Συγκεκριμένα, τέτοιες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται:

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στο ΤΕΜΦΕ του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στις 12:30 το μεσημέρι, με θέμα: «Επαγγελματικά δικαιώματα», θα μιλήσουν οι Δήμος Μπαρτζώκας και Νίκος Παπαγεωργίου, καθηγητές στο ΤΕΜΦΕ.

-- Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ), στη 1 το μεσημέρι, με θέμα: «Η αντιιμπεριαλιστική πάλη για την ειρήνη σε όλο τον κόσμο», θα μιλήσει ο Ν. Φωτιάδης, αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ.

-- Στην Παιδαγωγική σχολή Αλεξανδρούπολης, στις 12 το μεσημέρι, αντιπολεμική εκδήλωση, με ομιλητή τον Γ. Χουρμουζιάδη, βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στη Νομική Κομοτηνής, στις 6 μ.μ., σε αντιπολεμική εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Γ. Χουρμουζιάδης, βουλευτής του ΚΚΕ, Κ. Αντωνόπουλος, λέκτορας της Νομικής του ΔΠΘ. Θα χαιρετίσουν ο Γ. Σχινάς πρόεδρος της Νομικής, ο Γ. Χατζηκωνσταντίνου πρόεδρος του ΔΟΣΑ και εκπρόσωποι της Φοιτητικής Ενωσης Κυπρίων Κομοτηνής και των Παλαιστινίων Φοιτητών.

-- Στο Παλιό λιμάνι των Χανίων, στα Νεόρια, στις 10:30 το βράδυ αντιπολεμική συναυλία με το Λάκη Παπαδόπουλο.

-- Στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Χίου, στις 7 μ.μ., στη μεγάλη αίθουσα, με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Ανώτατη Εκπαίδευση», θα μιλήσει ο Μάρκος Σκούφαλος, πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών του νησιού.

-- Στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο, στις 6 το απόγευμα, με θέμα «ιμπεριαλιστικός πόλεμος και συμμετοχή της Ελλάδας», θα μιλήσει ο Δημήτρης Καλτσώνης, εκ μέρους της ΕΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ