Τετάρτη 9 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΜΕΤΡΟ
Ενοχλούνται από το ΚΚΕ

Η αποκάλυψη του αντεργατικού τους ρόλου μέσα από δημοσίευμα του «Ρ», ενόχλησε τους κυβερνητικούς συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ στην «Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας» (ΑΜΕΛ) και επιχείρησαν να τον συγκαλύψουν με μια κατάπτυστη ανακοίνωση - επίθεση κατά του ΚΚΕ.

Για την ενέργεια αυτή η ΚΟΒ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ (ΗΣΑΠ-ΗΛΠΑΠ-ΜΕΤΡΟ) του ΚΚΕ υπενθυμίζει ότι στα πλαίσια της εξόρμησης του ΚΚΕ για την ενημέρωση των εργαζομένων σχετικά με τον πόλεμο την Τετάρτη 4 Μάρτη πραγματοποιήθηκε περιοδεία κλιμακίου του Κόμματος μας στο αμαξοστάσιο του ΜΕΤΡΟ στα Σεπόλια. Ο πρόεδρος του Σωματείου ΣΕΛΜΑ, στέλεχος της ΠΑΣΚΕ, «κατά τρόπο προκλητικό στήριξε τη συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης στον πόλεμο του Ιράκ στο πλευρό των εισβολέων. Μέσα στην αντικομμουνιστική του παραζάλη δεν πρόσεξε την παρουσία συνεργείου του "902" και δημοσιογράφου του "Ριζοσπάστη". Ενοχλήθηκε λοιπόν από τη δημοσίευση ρεπορτάζ την άλλη ημέρα στο "Ρ" που αποκάλυψε το ρόλο του».

Η ΚΟΒ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ καταγγέλλει στους εργαζόμενους «τον αντικομμουνισμό του εκπροσώπου Τύπου της ΑΜΕΛ και προέδρου του σωματείου» και καλεί τους εργαζόμενους «να ενισχύσουν τις ταξικές δυνάμεις του σωματείου ενάντια στην εργοδοσία και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης». Τέλος, σημειώνει ότι ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ θα συνεχίσει να αποκαλύπτει τον αντεργατικό ρόλο των συνδικαλιστών εκείνων που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους και να καλλιεργήσουν τη λογική της υποταγής και της συναίνεσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ