Παρασκευή 11 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Προβάδισμα ο Αρης

Σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πέτυχε ο Αρης με την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε στο Αιγάλεω. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με τον Σκοπελίτη στο 7', όμως οι κιτρινόμαυροι έφτασαν στο τελικό αποτέλεσμα με γκολ του Επαλέ στο 65'. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις των δυο προπονητών.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Στα πρώτα 15 λεπτά, μπήκαμε μουδιασμένα και δεχτήκαμε το γκολ. Στη συνέχεια συνήλθαμε και πετύχαμε ένα γκολ που δε μέτρησε. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλά, μέχρι την αποβολή του Κνόπερ. Παίζαμε με αντεπιθέσεις. Μετά την αποβολή το Αιγάλεω μας πίεσε, χωρίς να έχει, όμως, κλασικές ευκαιρίες. Είναι καλό αποτέλεσμα, έχουμε όμως ακόμα 90 λεπτά. Το Αιγάλεω είναι καλή και σκληρή ομάδα και χρειάζεται σοβαρότητα για να προκριθούμε. Είμαστε λίγο νευρικοί στον πάγκο. Διαμαρτυρηθήκαμε για το γκολ που δε μέτρησε, γιατί ένα γκολ είναι σημαντικό. Η πρόκριση είναι ακόμα 50-50. Εμείς, έχουμε μεγάλα προβλήματα, αλλά τα αφήνουμε στην άκρη και ασχολούμαστε με την ομάδα», είπε ο κόουτς του Αρη.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γιώργος Χατζάρας. «Ξεκινήσαμε ιδανικά και κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, που θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος, ο Αρης ισορρόπησε και είχε ευκαιρίες. Δεχτήκαμε ένα γκολ που θέλαμε να αποφύγουμε. Αυτό που έκανε σήμερα ο Αρης, μπορούμε να το κάνουμε και εμείς στο Χαριλάου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ