Σάββατο 19 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Επικίνδυνες αποστολές

ΠΑΟ και Ολυμπιακός έχουν δύσκολο έργο εκτός έδρας με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ. Πιο εύκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ κόντρα στο συμπολίτη της Ιωνικό

Δύσκολο έργο θα έχει ο ΠΑΟ στη Νέα Σμύρνη

Sportidea

Δύσκολο έργο θα έχει ο ΠΑΟ στη Νέα Σμύρνη
Μπορεί από την 22η αγωνιστική να απουσιάζει το λεγόμενο σπουδαίο ντέρμπι αλλά και μόνο το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Α1, καθιστά τα περισσότερα παιχνίδια ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Τα πράγματα παραμένουν ρευστά τόσο στην κορυφή όσο και στα πλασαρίσματα για τη θέση που θα έχουν στο φινάλε οι ομάδες. Στο πρόγραμμα της αγωνιστικής ξεχωρίζει η επικίνδυνη έξοδος του Παναθηναϊκού που θα αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Οι «πράσινοι» νιώθουν πλέον πολύ κοντά τους την... ανάσα της ΑΕΚ και η οποιαδήποτε απώλεια μπορεί να τους στερήσει τη θέση τους στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Την προηγούμενη αγωνιστική τα βρήκαν σκούρα τα πράγματα με αντίπαλο το Μακεδονικό, όμως η εμφάνιση κόντρα στη Σιένα ανακουφίζει κάπως τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό ΝΦ όπου θεωρητικά φαίνεται να έχει εύκολο έργο ενώ θα ευελπιστεί και σε στραβοπάτημα των «πρασίνων». Στο «Δικέφαλο» επικρατεί πολύ καλό κλίμα μετά και τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Ντράγκαν Σάκοτα ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν τη δέουσα προσοχή στον Ιωνικό. Στα αξιοσημείωτα και η μονομαχία της Βόρειας Ελλάδας όπου ο Μακεδονικός θα φιλοξενήσει στην Κοζάνη τον Αρη, περίπου 15 μέρες μετά την αναμέτρηση των δυο ομάδων για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου.

Αύριο θα έχουμε επίσης δυο αμφίρροπα ματς. Πρώτα στη Θέρμη όπου ο ανεβασμένος ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό που είπε «αντίο» στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα αφού ηττήθηκε από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία με 89-79 και σίγουρα δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Στο Μαρούσι ακόμη, η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής είναι: Σάββατο:(Κοζάνης 5μ.μ. ΕΤ-1) Μακεδονικός-Αρης, (Ιβανώφειο 5μ.μ). Ηρακλής-Ολύμπια Λ., (Νήαρ Ηστ 5μ.μ) Νήαρ Ηστ-Ηράκλειο. N. Σμύρνης 6μ.μ. Πανιώνιος-Παναθηναϊκός. (Ανω Λιοσίων 9μ.μ. ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) AEK-Ιωνικός ΝΦ. Κυριακή: (Αμαρουσίου 5μ.μ.) Μαρούσι-Περιστέρι, (ΠAOK 5 μ.μ.) ΠAOK-Ολυμπιακός.

  • Από τη στιγμή που ο Ουίλι Σόλομον και ο Ρόντνεϊ Μπιούφορντ έπεσαν στα μαλακά, δε θα μπορούσε ο αθλητικός δικαστής να εξαντλήσει την αυστηρότητά του στο Λάρι Στιούαρτ. Μετά θα υπήρχε θέμα ισονομίας. Ετσι λοιπόν ο Αμερικανός φόργουορντ του Περιστεριού τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 40 ημερών από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα και με χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, επειδή βρέθηκε να έχει κάνει χρήση χασίς. Η ποινή μετράει από την ημέρα που έγινε η λήψη του δείγματός του, δηλαδή από την 8η Μαρτίου και τον αγώνα με την Ολύμπια Λάρισας, κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης την έχει ήδη εκτίσει! Και την Κυριακή που το Περιστέρι παίζει με το Μαρούσι, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα τον έχει στη διάθεσή του.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Νίκη τετράδας (2003-04-22 00:00:00.0)
Ντέρμπι σε κορυφή και ουρά (2003-03-01 00:00:00.0)
Ημέρα των φαβορί (2002-11-12 00:00:00.0)
«Παγίδες» για τα φαβορί (2002-11-09 00:00:00.0)
Αγωνία στην ουρά (2002-04-02 00:00:00.0)
Πανιώνιος από τα παλιά (1997-11-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ