Σάββατο 3 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μάχες κορυφής

Στη μάχη της κορυφής επικεντρώνεται πλέον το ενδιαφέρον της 23ης αγωνιστικής. Στο κλειστό λοιπόν του Σπόρτιγκ σήμερα θα παιχθεί η πρώτη θέση της βαθμολογίας. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται διεκδικώντας ουσιαστικά την πρώτη θέση της βαθμολογίας για την κανονική περίοδο του φετινού πρωταθλήματος. Οι πρωτοπόροι «πράσινοι» με νίκη «καπαρώνουν» το ρετιρέ ενώ εάν οι «κιτρινόμαυροι» περάσουν αλώβητοι από τα Πατήσια μόνο με ...αυτοκτονία θα χάσουν την πρώτη θέση αφού μπορεί να ισοβαθμήσουν με το «τριφύλλι», θα έχουν όμως δυο νίκες.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει χαρακτηρίσει το σημερινό παιχνίδι το πιο κρίσιμο της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό και κάλεσε τους παίκτες του να αντιληφθούν πλήρως τη σοβαρότητα του αγώνα. Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα ενώ ποντάρει πολλά στον Μπιούφορντ, που βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα.

Αντίθετα, ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι σε δυσκολότερη θέση αφού δε θα μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια του Νίκου Χατζή. Ο Καλαματιανός γκαρντ της Ενωσης δεν μπόρεσε τελικά να ξεπεράσει το σοβαρό διάστρεμμα από το οποίο υπέφερε και τέθηκε νοκ άουτ από τη μεγάλη αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, ο Δήμος Ντικούδης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πέλμα με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να δώσει κανονικά το «παρών» στη μεγάλη κόντρα του Σαββάτου. Αναλυτικά το πρόγραμμα: (Σπόρτιγκ, 9 μ.μ., ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) Παναθηναϊκός- ΑΕΚ, (Κορυδαλλός, 5.30 μ.μ., «Magik») Ολυμπιακός-Ιωνικός Ν.Φ., (Λάρισα, 5 μ.μ.) Ολύμπια-Μακεδονικός, (Λίντο, 5 μ.μ.) Ηράκλειο-Ηρακλής, (Περιστέρι, 5 μ.μ.) Περιστέρι-Νήαρ Ηστ., (Πυλαία, 7 μ.μ.) ΠΑΟΚ-Μαρούσι. Το παιχνίδι του Αρη με τον Πανιώνιο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 του Μάη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ