Σάββατο 3 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Συγκέντρωση στις 7 Μάη στους Γαργαλιάνους

Ανακοίνωση - κάλεσμα της Επιτροπής Πρωτοβουλίας της ΠΑΣΥ

Ανοιχτό, πλατύ κάλεσμα στους αγρότες και τους αγωνιστές της υπαίθρου της Μεσσηνίας απευθύνει η Επιτροπή Πρωτοβουλίας της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ), για συστράτευση μαζί της με στόχο την ανασυγκρότηση και αναγέννηση του αγροτικού κινήματος, ώστε με καλύτερες προϋποθέσεις να αντιπαλέψει την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Για το λόγο αυτό η Επιτροπή Πρωτοβουλίας καλεί σε συγκέντρωση την Τετάρτη 7 Μάη, στις 7 μ.μ., στους Γαργαλιάνους (στη βιβλιοθήκη) με θέμα: α) Την παρουσίαση των στόχων της ΠΑΣΥ, β) Συγκρότηση της Νομαρχιακής Γραμματείας της ΠΑΣΥ και γ) Την οργάνωση της συμμετοχής στη διαδήλωση της Κέρκυρας. Στη συγκέντρωση θα παραβρεθεί το στέλεχος της ΠΑΣΥ, Βαγγέλης Μπούτας.

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Πρωτοβουλίας της ΠΑΣΥ υπογραμμίζει πως «επειδή η κατάστασή μας επιδεινώνεται συνεχώς και ξεκληριζόμαστε, εξαιτίας της πολιτικής της ΚΑΠ, της ΕΕ, του ΠΟΕ και των κυβερνήσεων της Ελλάδας και των άλλων ευρωπαϊκών κρατών, επειδή οι αμαρτωλές ηγεσίες ΠΑΣΕΓΕΣ - ΓΕΣΑΣΕ - ΣΥΔΑΣΕ και οι εκπρόσωποί τους στο νομό μας στηρίζουν το ξεκλήρισμα και τις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις (παριστάνοντας καμιά φορά, για τα μάτια του κόσμου, τους "διαδηλωτές"), είναι απαραίτητο να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, να προβάλουμε την πρότασή μας για το πώς θα ζήσει ο κάμπος της Μεσσηνίας και να συγκροτήσουμε τον αγωνιστικό πόλο της αγροτιάς, ν' αποκτήσουμε τη δική μας φωνή, τη δική μας ηγεσία».

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης της Τετάρτης και της συμμετοχής των αγροτών στο παναγροτικό συλλαλητήριο της Κέρκυρας, κλιμάκια της ΠΑΣΥ θα περιοδεύσουν στο Μεσσηνιακό κάμπο. Συγκεκριμένα, το Σάββατο στις 7 μ.μ. στις περιοχές Πεταλίδι - Νερόμυλος - Δάρας, Πιλαλίστρα - Μαυρομάτι, Πυργάκι - Μουζάκι - Αμπελόφυτο. Την Κυριακή στις 7 μ.μ. στις περιοχές Χατζή - Πετρίτσι, Δήμος Χιλιοχωρίων, Γλυφάδα - Ικλαινα - Κορυφάσιο - Ρωμανού. Τη Δευτέρα στις 7 μ.μ. στα Φιλιατρά και στο Βλαχόπουλο και την Τρίτη στις 7 μ.μ. στους Γαργαλιάνους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ