Κυριακή 19 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΑ ΤΕΛΗτου περασμένου μήνα συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από το θάνατο του πρώτου δημοσιογράφου σκακιστικού ρεπορτάζ, συγγραφέων και πρωταθλητή Ελλάδας, Τριαντάφυλλου Σιαπέρα. Ο σκακιστικός κόσμος θα θυμάται πάντα τα καλά του και ίσως ορισμένα από τα κακά του προτερήματα.

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ στέκι λειτουργεί κάθε Τρίτη μετά τις 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιλίου (Αγ. Φανουρίου 99 - υπεύθυνος ο διεθνής μετρ Θ. Παπαθεοδώρου τηλ. 2320.601). Την Κυριακή 5 Μάρτη στο ΠΚ Ιλίου έδωσε αγώνα «σιμουλτανέ» ο διεθνής μετρ Αγγελος Βουλδής, ο οποίος αντιμετώπισε 27 σκακιστές ταυτόχρονα. Αποτέλεσμα, 26 νίκες και μία ισοπαλία με τον Νίκο Γεωργακόπουλο!

ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ της Καλλιθέας που έληξε στις αρχές του Μάρτη , νικητής ήταν ο νεαρός (16 χρόνων) Αλέξης Κουκουφίκης του ΣΟ Ικαρίας με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες.

Μαζί του ισοβάθμισε και ο Σιγάλας, ενώ ακολούθησαν οι Πιταροκοίλης, Στούμπος, Μαρτέν από 5,5 β. και οι Τεγγελίδης, Ιωαννίδης, Λαγγούσης, Κοντομήτρος, Παπαδάκης από 5 βαθμούς κ.ά.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ η προκριματική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στην περιοχή ΕΣΣΝ Θεσ/κης - Χαλ/κής με νικήτρια την Ε. Σκακιστών Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά οι συναντήσεις του 4ου γύρου ΔΕΗ - ΕΣΘ 1-3, «Γαλαξίας« Θεσ. - ΕΣΚ 3-1 ΕΣΘ - «Γαλαξίας» 2,5 - 1,5.

ΛΟΓΩ του τριημέρου της Κ. Δευτέρας, δεν έγιναν την προηγούμενη Κυριακή Διασυλλογικοί αγώνες. Ετσι οι συναντήσεις που αναφέραμε για τον 2ο γύρο της Β'-Γ' εθνικής και Α'-Β' τοπικής κατηγορίας, ισχύουν για σήμερα το πρωί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ