Τετάρτη 21 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πειραματικές παραστάσεις
  • Μια ενδιαφέρουσα δουλιά καταθέτει η θεατρική ομάδα του Πολυτεχνείου, που φιλοξενείται στον Κάτω Χώρο του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, μέχρι τις 25 του Μάη, παρουσιάζοντας το έργο του Οσκαρ Ουάιλντ «Σαλώμη». Ενα ιδιοφυές παιχνίδι ανάμεσα στην αρετή και το πάθος, τη λογική και την τρέλα, με τον βασιλιά Ηρώδη να είναι διχασμένος ανάμεσα στην ενάρετη φωνή του Ιωάννη και την προκλητική μορφή της Σαλώμης. Η σκηνοθεσία είναι του Θύμη Μπαλωμένου. Παίζουν: Γ. Ριζόπουλος, Τ. Γελεκλίδου, Γ. Παναγιωτοπούλου, Απ. Κόσσυβας, Ν. Διαμαντής, Γ. Γεωργίου, Μ. Καλαϊτζόγλου, Ι. Κορωνίδη, Μ. Λιακατά.
  • Στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, στο Φουαγιέ, παρουσιάζεται, μέχρι αύριο, το έργο της Ρωξάνης Καλτάκη «Το πείραμα» από την ομάδα «Θραύσματα» σε σκηνοθεσία Αννας Τσίχλη. Παίζουν: Γιώτα Αργυροπούλου, Γεράσιμος Μαύρος, Σοφία Λιάκου, Βίκυ Μαστρογιάννη, Ειρήνη Τσαλέρα. Επίσης, «Ηθοποιοί είστε και φαίνεστε» της Βίκυς Θαλασσινού, σε σκηνοθεσία Τάκη Κτενά, από τον Θεατρικό Οργανισμό «Κουίντα», στις 22, 23, 24, 25 του Μάη, στις 19.30. Ακολουθεί: «Ρωμαίος και Ιουλιέτα... περιμένοντας» του Θοδωρή Τσαπακίδη, σε σκηνοθεσία Μαριλίτας Λαμπροπούλου, από την «Ομάδα της Σπασμένης Καρέκλας». Οι παραστάσεις του έργου θα πραγματοποιηθούν στις 25, 27, 28, 29, 30, 31 του Μάη και 1 Ιουνίου, στο Φουαγιέ της Πειραματικής Σκηνής.
  • Η ομάδα χορού «YELP» παρουσιάζει τα έργα «Στη σιωπή μαζί μας» και «Το στρίφωμα» σε χορογραφία Μαριέλας Νέστορα μέχρι σήμερα, στο θέατρο «Θησείον» σε συνεργασία με την εταιρία θεάτρου «Διπλούς Ερως». Οι παραστάσεις θα επαναληφθούν από 25-31 του Μάη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ