Τρίτη 3 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 2-1
Τον κράτησε ο Ροντρίγκες

Με πρωταγωνιστή τον Ροντρίγκες ο Ιωνικός επιβλήθηκε με 2-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο μπαράζ του Βόλου και έκανε δική του την τελευταία θέση για την Α' Εθνική της ερχόμενης περιόδου. Ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ στο 47' και «τελείωσε» τους Πόντιους στο 78', ένα λεπτό μετά την προσωρινή ισοφάριση του Αντρέ στο 77' και ενώ οι Νικαιώτες αγωνίζονταν από το 73' με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Νταρακλίτσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο τελευταίο λεπτό λίγο έλειψε το ματς να τιναχτεί στον αέρα, όταν ο Δεμιρτζόγλου ανατράπηκε στα όρια της μεγάλης περιοχής από τον Αφάς και ο Κασναφέρης έδειξε πέναλτι! Μετά την υπόδειξη του βοηθού Γκρούτση άλλαξε την απόφασή του καταλογίζοντας φάουλ ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες των παικτών του Απόλλωνα.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Πάριζεκ, Ξανθόπουλος, Οφρυδόπουλος, Κινγκ, Αφάς, Ετορί, Νταρακλίτσης, Εριβέλτο (83' Μονταμπόρ), Ροντρίγκες, Βιλανάκης (80' Μαρκομιχάλης), Κονέ.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Ράντος, Χατζηζήσης, Αντρέ, Νάκου, Φυτανίδης (70' ΜακΚίον), Μπαξεβάνος (24' Κατσαβός), Κόλτζος, Δεμιρτζόγλου, Τρούπκος, Παππάς (54' Κωνσταντινίδης), Ουέλινγκτον


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ