Παρασκευή 6 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 54
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Επιλογές
Μουσικές συναντήσεις

Τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι ερμηνεύουν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, σήμερα (9.30μ.μ.), στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» (Ιλιον, Λ. Δημοκρατίας). Στη συνέχεια θα δοθούν συναυλίες από Αλγερινούς και Γάλλους καλλιτέχνες. Αύριο, στον ίδιο χώρο θ' ακουστεί μουσική από την Παλαιστίνη, την Τουρκία και τη Βοσνία, ενώ από ελληνικής πλευράς θα δώσουν συναυλία τα «Κρόταλα». Μουσικές του κόσμου και την Κυριακή, ενώ στις συναυλίες της Δευτέρας περιλαμβάνονται αυτές των «Οναρ» και της Κρίστυς Στασινοπούλου.

  • Το δημοφιλές νεοϋορκέζικο χιπ χοπ γκρουπ «Public Enemy» πραγματοποιεί τρεις εμφανίσεις στη χώρα μας. Σήμερα και αύριο (9 μ.μ.), θα δώσει συναυλίες στην Αθήνα, στο κλαμπ «Ark. Nr. 6» (Θέμιδος 18, παραλλήλως Πειραιώς 254), ενώ την Κυριακή θα εμφανιστεί Θεσσαλονίκη (Μονή Λαζαριστών).
  • Η Κρινιώ Νικολάου τραγουδά αύριο (10μ.μ.) στον «Αγκυρα - Πολυχώρο» (Σόλωνος 124). Η ίδια στο πιάνο, με τη συνοδεία του ακορντεόν της Ζωής Τηγανούρια θα ερμηνεύσει τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλιά «Οτι αγαπήσαμε αντέχει», καθώς και κομμάτια αγαπημένων συνθετών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ