Σάββατο 18 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α΄ ΕΘΝΙΚΗ
«Μαγνήτης» η Τούμπα

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού (18.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) δεσπόζει στο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής. Λιγότερες δυσκολίες για τους άλλους δύο πρωτοπόρους, που παίζουν στην έδρα τους

Την πρώην του ομάδα υποδέχεται αύριο στην Τούμπα ο Ντ. Μπάγεβιτς
Την πρώην του ομάδα υποδέχεται αύριο στην Τούμπα ο Ντ. Μπάγεβιτς
Η κόντρα κορυφής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού (18.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), σίγουρα είναι το παιχνίδι που θα τραβήξει αύριο τα περισσότερα βλέμματα στην 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της «μεγάλης» κατηγορίας. Πιο (τουλάχιστον θεωρητικά) εύκολο έργο έχουν Παναθηναϊκός και ΟΦΗ, που υποδέχονται Πανηλειακό και Καβάλα αντίστοιχα.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με μοναδικό σκοπό τη νίκη, που θα τον διατηρήσει τρία... βήματα απ' το στενό μαρκάρισμα του Παναθηναϊκού. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή και με θετική ψυχολογία ν' αντιμετωπίσουν τους «πράσινους» την επόμενη βδομάδα. Μ' ευχαρίστηση ο Μπιγκόν είδε τα προβλήματά του να λιγοστεύουν, αφού ο Ελευθερόπουλος θα είναι στην αποστολή, σ' αντίθεση με τον Οφορίκουε, που τιμωρήθηκε μ' εξάμηνη διακοπή συμβολαίου και πρόστιμο 5 εκατ. δρχ. Αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρχικά τους: Τοχούρογλου, Μαυρογενίδη, Πουρσανίδη, Πασσαλή, Αμανατίδη, Πουρσαϊτίδη, Ανατολάκη, Τζόρτζεβιτς, Ζάχοβιτς, Χούτο, Γιαννακόπουλο.

Από την άλλη, στο «δικέφαλο» όλοι δηλώνουν πανέτοιμοι για τη μεγάλη μάχη. Προσβλέπουν στην κατάκτηση των τριών πόντων, αφ' ενός, για την έξοδο στο ΟΥΕΦΑ και, αφ' ετέρου, για το πρεστίζ. Οι «ασπρόμαυροι» ποντάρουν πολλά στην καυτή τους έδρα, η οποία για μια ακόμα φορά θα 'ναι κατάμεστη. Ο Μπάγεβιτς, που δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο (3 κίτρινες) Μπράτιτς, μάλλον θα ξεκινήσει με τους: Σομοτούλσκι, Μπορμπόκη, Βενετίδη, Χασιώτη, Αμπονσά, Τετράτζε, Γεωργιάδη, Κατσαμπή, Κωνσταντινίδη, Ναλιτζή, Βρύζα.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πανηλειακό και η νίκη είναι μονόδρομος στο κυνήγι του τίτλου. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ιωνικό (16.00) και το ενδιαφέρον, πλην του αγωνιστικού μέρους, εστιάζεται στην επιστροφή του Ολεγκ Μπλαχίν στη Ν. Φιλαδέλφεια. Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει σήμερα με τη συνάντηση Προοδευτικής - Καλαμάτας (16.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με την αναμέτρηση του Εθνικού Αστέρα με τον Ηρακλή (15.45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ). Το αυριανό πρόγραμμα είναι: Παναχαϊκή - Πανιώνιος, Παναθηναϊκός - Πανηλειακός, Ξάνθη - Απόλλων, ΟΦΗ - Καβάλα, ΑΕΚ - Ιωνικός, Αρης - Τρίκαλα (4 μ.μ.) και ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (6 μ.μ.).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ