Σάββατο 18 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β΄ ΕΘΝΙΚΗ
Δυσκολίες για πρωτοπόρους

Με τα βλέμματα κυρίως στραμμένα στις Σέρρες, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αθηναϊκό, διεξάγονται αύριο οι αγώνες της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη Β΄ Εθνική. Οι «λόρδοι» θα έχουν δύσκολο έργο και ο Τάσος Χατζηαγγελής δε θέλει ούτε να σκεφτεί μια ενδεχόμενη απώλεια βαθμών. Στην αντίπερα οι γηπεδούχοι επιζητούν μόνο τη νίκη ώστε να συνεχίσουν με βάσιμες βλέψεις την προσπάθεια ανόδου. Η έτερη στην κορυφή της βαθμολογίας ομάδα, του Αιγάλεω, υποδέχεται τον φιλόδοξο Παναιτωλικό που διανύει περίοδο φόρμας.

Τα Γιάννινα φιλοξενούν τον ουραγό Πιερικό, ενώ στο Αλκαζάρ η Λάρισα αντιμετωπίζει τον Παναιγιάλειο. Η Καλλιθέα λογικά δε θα 'χει πρόβλημα με την ουραγό Αναγέννηση Καρδίτσας, η Ελευσίνα ανηφορίζει στην Καλαμαριά όπου θα συναντηθεί με τον Απόλλωνα και ο Ιάλυσος υποδέχεται στη Ρόδο τους «ερυθρόλευκους» του Βόλου. Τέλος, ο Εθνικός θα κοντραριστεί με τη Νάουσα και στην Κρήτη ο Αγιος Νικόλαος αντιμετωπίζει τη Βέροια.

Ολα τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 16.00. Τη συνάντηση, στο «Ελ Πάσο», μεταξύ Καλλιθέας - Αναγέννησης Καρδίτσας θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση ο τηλεοπτικός «902» στις 21.45.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ