Κυριακή 22 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

* ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ και επιτυχία αναμένεται η σκακιστική εκδήλωση της Πέμπτης 26 Ιούνη που διοργανώνει ο ΜΑΣ Γαλαξίας Δράμας σε συνεργασία με τον τοπικό Δήμο και άλλους φορείς.

Οι αδελφές Κική και Ειρήνη Γκουτιούδη (1ο κορίτσι στα Λύκεια και 1η στη γενική κατάταξη της Γ' Γυμνασίου, αντίστοιχα, στους τελικούς του Μαθητικού Πρωταθλήματος Ελλάδας), θα αντιμετωπίσουν η κάθε μια από 20 νικητές του Μαθητικού Πρωταθλήματος του Νομού Δράμας, σε αγώνα «σιμουλτανέ».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 7 το απόγευμα στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας στο κέντρο της πόλης.

* ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΕΣΣΝΑ), που έγιναν στις 7 Ιούνη, πρόεδρος αναδείχτηκε ο Τάκης Νικολόπουλος με 7 ψήφους, έναντι 4 ψήφων που πήρε ο Πέτρος Κολυβάς που εκλέχθηκε Α' αντιπρόεδρος. Τα επόμενα μέλη του νέου ΔΣ της ΕΣΣΝΑ, είναι οι: Γιάννης Δρακάκης Β' αντιπρόεδρος, Εφη Σαλταμάρα γεν. γραμματέας, Οδυσσέας Βαζελάκης ταμίας, Βενετία Καμακάρη ειδική γραμματέας, Αντρέας Κοφίδης έφορος αγώνων, Ντίνα Σερετάκη έφορος ανάπτυξης και μέλη οι Τάκης Σκλαβούνος, Γιάννης Γαλάνης, Βαγγέλης Κακλαμάνος.

* ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ για το Δήμο Κερατσινίου καθιερώθηκε από τη συνεργασία του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ευγένειας και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου - 8ου - 11ου και 17ου Δημοτικών Σχολείων. Οι αγώνες έγιναν στα αμφιθέατρα των 8ου και 17ου Δ. Σχολείων με πρώτο το 8ο Δημ. Σχολείο Κερατσινίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ