Σάββατο 21 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Να ξεσηκωθεί η εργατιά

Δυστυχώς, η ανίατη αρρώστια, η παγκοσμιοποίηση, πάει χέρι-χέρι με την ανεργία. Συνεπώς, πηγάζει ιστορική ανάγκη να κόψει αυτό το «βραχιόλι» η εργατική τάξη από την παγκοσμιοποίηση. Πρέπει να της γίνει συνείδηση της εργατιάς, ότι η ανεργία θα παίρνει διαρκώς ανεξέλεγκτες διαστάσεις διόγκωσης, σε απρόβλεπτο χρόνο.

Συνεπώς, κλειστά τα αυτιά στα φληναφήματα των προσκυνημένων εργατοπατέρων συνδικαλιστών. Τα πλούτη της ΠΑΛΚΟ και κάθε ΠΑΛΚΟ έγιναν από τα δικά σας χέρια. Ανήκουν σε σας. Είναι το κλεμμένο αίμα με τη μορφή του μόχθου σας...

Επομένως όλοι οι εργαζόμενοι παλέψτε ασταμάτητα. Πυκνώστε τις γραμμές πάλης του ΠΑΜΕ. Είναι γέννημα θρέμμα της, για τώρα, ιστορικής ανάγκης μορφής πάλης και αγώνα. Εκτός από τον καθημερινό αγώνα πάλης, όλοι σας έχετε και ένα καίριο και αποφασιστικό για τούτη την ιστορική στιγμή όπλο πάλης στα χέρια σας. Λέγεται ΨΗΦΟΣ. Και στο σωματείο και στις βουλευτικές εκλογές. Τσακίστε τα πόδια στις καρέκλες και των εργατοπατέρων. Τώρα έχετε την ευκαιρία του αποτελεσματικού και αναίμακτου πολυβόλου που λέγεται ΨΗΦΟΣ. Παλέψτε για τη δική σας λαϊκή εξουσία. Φουσκώνετε με τη συμμετοχή σας το μεγάλο ποτάμι του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα. Οι λαοί ποτέ δε χάθηκαν σε όσες τραγικές συμφορές και αν βρέθηκαν. Πάλεψαν και νίκησαν. Ιστορική ανάγκη και τώρα θα νικήσουν. Η νίκη σάς καρτερεί. Εμπρός!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Μεταμόρφωση


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ