Τετάρτη 9 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κουβέντα για την ταμπακέρα

Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τα σάπια τρόφιμα και τη δραματική κατάσταση στην κουζίνα του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός», ο υπουργός Κ. Στεφανής έδωσε εντολή σε ομάδα επιθεωρητών να διεξαγάγει έρευνα. Ο πρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου και πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας Ηλ. Λαμπίρης, διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ. Ο νομάρχης Αθηνών Γ. Σγουρός έστειλε τις εκθέσεις στον εισαγγελέα.

Χτες πήγαν στο Νοσοκομείο ο υφυπουργός Υγείας Εκτ. Νασιώκας, μαζί με το Γενικό Γραμματέα Ν. Σοφιανό, ενώ η διοίκηση του Νοσοκομείου με χτεσινή ανακοίνωσή της διαμαρτύρεται γιατί «δημοσιοποιήθηκε το γεγονός προκαλώντας αδικαιολόγητη ανησυχία στο κοινό και συκοφαντώντας τη διοίκηση του νοσοκομείου».

Τόσο μεγάλο και τόσων πολλών λοιπόν το ενδιαφέρον. Αλλά κουβέντα από κανέναν για την ταμπακέρα: Εκείνα τα χρήματα που χρειάζονται για να ανακαινιστούν - όπως θα 'πρεπε να είχε γίνει από χρόνια - τα μαγειρεία και να μην είναι επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία.

Για τα χρήματα όλοι κάνουν εκείνο που έκαναν τόσα χρόνια: Σιωπούν. Και με το ηχηρό ενδιαφέρον τους απλώς επιχειρούν επικοινωνιακή επικάλυψη της κατάστασης. Μέχρι να ξεχαστεί...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ