Σάββατο 12 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
Νέο ΔΣ στην ΟΛΜΕ

Σε σύνθεση με εναλλακτικό προεδρείο κατέληξε η χτεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), προκειμένου αυτό να συγκροτηθεί σε σώμα, ύστερα από το πρόσφατο συνέδριο της ομοσπονδίας. Μετά από δύο άκαρπες ψηφοφορίες, στις οποίες υπήρξαν υποψήφιοι για την προεδρία εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ, της ΠΑΣΚ και της «Συνεργασίας», η ΔΑΚΕ απευθύνθηκε προς τη «Συνεργασία» με πρόταση για εναλλακτικό προεδρείο και η δεύτερη απέσυρε την υποψηφιότητά της. Ετσι, πρόεδρος εξελέγη ο Αντ. Αντωνάκος από τη ΔΑΚΕ με 5 ψήφους, ενώ ο Κ. Μανιάτης από την ΠΑΣΚ πήρε 4 ψήφους. Η σύνθεση του υπόλοιπου ΔΣ της ΟΛΜΕ είναι η εξής: Θ. Κοτσιφάκης αντιπρόεδρος, Γρ. Καλομοίρης γεν. γραμματέας, Θεόδ. Καρλαύτης ειδικός γραμματέας, Θ. Τσιριγώτης οργανωτικός γραμματέας, Δημ. Γεώργας ταμίας και μέλη οι Κ. Μανιάτης, Κ. Μπόικος, Κ. Γιακουμάκης, Β. Λουζιώτης και Σ. Σάββας.

Ο εκπρόσωπος της ΕΣΑΚ ΔΕΕ κατέθεσε πρόταση για αντιπροσωπευτικό προεδρείο, ανάλογα με τη δύναμη κάθε παράταξης. Η πρόταση δεν έγινε δεκτή και η ΕΣΑΚ ΔΕΕ δε στήριξε καμία από τις υπόλοιπες προτάσεις.

Στο μεταξύ, την ερχόμενη βδομάδα αναμένεται η συγκρότηση σε σώμα και του νέου ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, το οποίο προέκυψε από την πρόσφατη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ