Τρίτη 15 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μονοπαραταξιακό προεδρείο στο νέο ΔΣ

Με την εκλογή μονοπαραταξιακού προεδρείου, αποτελούμενου από μέλη της ΠΑΣΚ, ολοκληρώθηκε χτες η συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας για τη συγκρότησή του σε σώμα, μετά το πρόσφατο συνέδριο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το νέο προεδρείο έχει ως εξής: Πρόεδρος Δημήτρης Μπράτης, αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Θωμάς Καραγιάννης, γενικός γραμματέας και υπεύθυνος Τύπου Πολυζώης Μπαμπούρας, ταμίας και οργανωτικός-ειδικός γραμματέας Κομνηνός Μαντάς, υπεύθυνος Υλικού Βιβλιοθήκης Μιχάλης Χαζίρης. Μέλη του νέου ΔΣ από τη ΔΑΚΕ οι Βασίλης Παληγιάννης, Νίκος Τζαβάρας, Χαράλαμπος Κόκκινος, Μανόλης Μπελαδάκης, ο Θανάσης Γκεσούλης από την ΕΣΑΚ ΔΕΕ και ο Γιώργος Παζάλος από τις Ανεξ. Κινήσεις-Συσπειρώσεις.

Ο εκπρόσωπος της ΕΣΑΚ ΔΕΕ κατέθεσε πρόταση για αντιπροσωπευτική λειτουργική εκπροσώπηση όλων στα αξιώματα του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία δεν έγινε δεκτή. Η ΕΣΑΚ σημειώνει ότι το κύριο ζήτημα δεν είναι το προεδρείο της ΔΟΕ, αλλά το πώς θα παραμεριστούν οι ηγεσίες τέτοιων δυνάμεων που η συνολική δράση τους είναι αρνητική για το συνδικαλιστικό κίνημα, για τον κλάδο και τη δημόσια Παιδεία. Τονίζει ότι η βάση του κλάδου έχει τον πρώτο λόγο, έτσι ώστε να υπάρξει συνολικός ταξικός αναπροσανατολισμός του συνδικαλιστικού κινήματος, συντονισμός και κοινή δράση στο πλαίσιο του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ