Σάββατο 19 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΝΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Προσπάθεια αποπροσανατολισμού

Ανακοίνωση, σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Γεωργίας, Γ. Δρυ, στο νομό

«Ο υπουργός Γεωργίας προσπάθησε να παρουσιάσει στους αγρότες τη μείωση των επιδοτήσεων που προβλέπει η νέα ΚΑΠ, αλλά και τη μερική ή ολική αποδέσμευση των επιδοτήσεων από την παραγωγή, ως προώθηση και εξασφάλιση των συμφερόντων του αγροτικού κόσμου! Ακόμα, ως μέτρο βελτίωσης του βιοτικού τους επιπέδου, προϊδεάζοντας, μάλιστα, τους ελαιοπαραγωγούς για τις επικείμενες περικοπές, μια και τα στοιχεία δείχνουν υπέρβαση του εθνικού πλαφόν». Τα παραπάνω επισημαίνει, με ανακοίνωσή της, η ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, με αφορμή τη σχεδιαζόμενη επίσκεψη του υπουργού Γεωργίας στο νομό. Τονίζει επίσης πως:

Η επίσκεψη του υπουργού είναι ενταγμένη στην κατεύθυνση που χάραξε ο πρωθυπουργός μετά το πέρας της Ελληνικής Προεδρίας για αντιστροφή του αρνητικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί σε βάρος της κυβέρνησης στα πλατιά λαϊκά στρώματα και εντάσσεται στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Γι' αυτό, προστίθεται στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής, οι αγρότες πρέπει να οργανωθούν και να αντιπαλέψουν την πολιτική της υποσχεσιολογίας, που στόχο έχει την παραπέρα συρρίκνωση του αγροτικού εισοδήματος και της αγροτικής παραγωγής. Να καταδικάσουν τα κόμματα που την εφαρμόζουν και τη στηρίζουν (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΝ). Να απαλλαγούν από τους κυβερνητικούς συνδικαλιστές, που οδήγησαν στην εξαθλίωση και ευνούχισαν το κίνημα στο Νομό Ηρακλείου, καθιστώντας το ανίκανο να προασπιστεί τα συμφέροντά του. Καλούνται, τέλος, να προχωρήσουν στη συγκρότηση τοπικών Επιτροπών Παναγροτικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ) και να ενισχύσουν και με την ψήφο τους το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ