Τετάρτη 6 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ικανοποίηση Προτάσοφ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ολεγκ Προτάσοφ

Sportidea

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ολεγκ Προτάσοφ
Ικανοποιημένος φαίνεται να είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού Ολεγκ Προτάσοφ από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, ιδιαίτερα μάλιστα στο Β` μέρος του παιχνιδιού. Η νίκη με 2-0 (Μαυρογενίδης 69, Χούτος 88`) δεν είναι τόσο το ζητούμενο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, όσο το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της επανάληψης έδειξαν να βρίσκονται κοντά σε αυτά που ζητάει ο Ουκρανός. Μάλιστα ο ίδιος εξήγησε με δηλώσεις του στο «Σουπερσπόρ FM» το τι θέλει πραγματικά από τους παίκτες του: «Θέλω το παιχνίδι του Ολυμπιακού να στηρίζεται στις γρήγορες αντιδράσεις. Η ομάδα πρέπει να τρέχει, κάτι το οποίο επιτυγχάνεται με συνεχή κυκλοφορία της μπάλας, απλότητα και κίνηση στον κενό χώρο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν μάθει να ζητούν την μπάλα στα πόδια. Θέλω την ομάδα να τρέχει και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να δημιουργούμε χώρους στην επίθεση. Να μην προσπαθούμε να βγάζουμε φάσεις, με την πλάτη στο αντίπαλο τέρμα».

Πάντως στη Ριζούπολη εκτός από τα αγωνιστικά υπήρξαν και τα εξωαγωνιστικά, που χάλασαν τη γιορτή για τα μέλη του Ολυμπιακού, αφού κάποιοι προπηλάκισαν αλλά και αποδοκίμαζαν τον Λάμπρο Χούτο, εξαιτίας του γνωστού προβλήματος που προέκυψε με τη διοίκηση της ομάδας. Ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Πέτρος Κόκκαλης, που μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, τόνισε: «Χθες στο γήπεδο της Ριζούπολης έγιναν πολλά όμορφα πράγματα, αλλά συνήθως στεκόμαστε στα άσχημα γεγονότα. Από εκεί και πέρα επειδή πήγαν είκοσι "μαλάκες", από τους δέκα χιλιάδες κόσμο, που βρέθηκαν στο γήπεδο και έκαναν αυτήν την ενέργεια δεν αξίζει να το συζητάμε. Αν όντως ήταν μέλη νομίζω ότι είναι μια σαφή παραβίαση του καταστατικού και θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε»... Κατά τα αλλά σήμερα το πρωί αναμένεται να αναχωρήσει για την Ισπανία η αποστολή, όπου αύριο θα παίξει φιλικό ματς με τη Θέλτα στο «De Ballaidos» του Βίγκο.

  • To φινάλε σε ένα προδιεγεγραmμένο πρόωρο διαζύγιο παίχτηκε χθες στο Πασαλιμάνι, όπου και τυπικά πλέον τελείωσαν οι σχέσεις του Ζε Ελίας με τον Ολυμπιακό. Οπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, αν και το συμβόλαιο του παίκτη έληγε του χρόνου το καλοκαίρι, οι δυο πλευρές διέκοψαν φέτος τη συνεργασία τους. Μάλιστα τα «είχαν βρει» τηλεφωνικά και ερχομός του «Ζέλι» στην πατρίδα μας ήταν απλά το διαδικαστικό μέρος του «διαζυγίου»..
  • Εξάλλου, οριστικοποιήθηκε πώς το πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Βύζαντα Μεγάρων θα γίνει στις 13 Αυγούστου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ