Πέμπτη 14 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΚΚΙΝΙΑ
Εκδηλώσεις τιμής για τους ήρωες του Μπλόκου

Διήμερες πολύμορφες εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Αυγούστου. Σε μαζική συμμετοχή καλεί η «Δημοκρατική Ενότητα»

Από παλιότερη εκδήλωση για το Μπλόκο της Κοκκινιάς
Από παλιότερη εκδήλωση για το Μπλόκο της Κοκκινιάς
Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τα θύματα των ναζί κατακτητών και των ταγματασφαλιτών συνεργατών τους στο Μπλόκο της Κοκκινιάς, τον Αύγουστο του 1944, διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 16 και 17 Αυγούστου ο Δήμος Νίκαιας και οι αντιστασιακές οργανώσεις.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με την έναρξη του 11ου Διεθνούς Τουρνουά Σκακιού στη Μάντρα του Μπλόκου, το Σάββατο στις 5 μ.μ. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων, την ίδια μέρα, σε διάφορα σημεία της πόλης. Στις 8.45 μ.μ. θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο χώρο της Μάντρας και θα ακολουθήσουν ομιλίες εκπροσώπων της Εθνικής Αντίστασης και του δημάρχου Νίκαιας.

Την Κυριακή 17 Αυγούστου, στις 10 π.μ., θα γίνει συγκέντρωση στο χώρο του Ηρώου της πλατείας 17ης Αυγούστου 1944 με χαιρετισμούς, ομιλία του δημάρχου Στέλιου Μπενετάτου και κατάθεση στεφάνων.

Η «Δημοκρατική Ενότητα» του Δήμου Νίκαιας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους οπαδούς, τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, να πάρουν μαζικά μέρος στις φετινές γιορταστικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στα θύματα του Μπλόκου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ