Σάββατο 13 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Τηλεόραση
Κλίμα ανασφάλειας

Την «αυθαίρετη και αντεργατική ενέργεια» της εφημερίδας «Ο κόσμος του Επενδυτή» να απολύσει τον δημοσιογράφο Αντώνη Βασιλόπουλο καταγγέλλει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

Η απόλυση αυτή, όπως τονίζεται σε χθεσινή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, έρχεται σε συνέχεια άλλων απολύσεων, που έχουν γίνει στην εφημερίδα και έχουν «δημιουργήσει κλίμα ανασφάλειας μεταξύ των εργαζομένων». Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, μάλιστα, υπογραμμίζει πως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το κλίματος που επικρατεί στην εφημερίδα είναι το «ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες απολύσεις, με την πρόφαση του δήθεν υπεράριθμου συντακτικού προσωπικού και την επίκληση οικονομικού ελλείμματος το οποίο υφίσταται». Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αναφέρεται και στον εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας Νίκο Φελέκη, λέγοντας πως είναι «πρωτοφανές ότι η εφημερίδα αρνείται να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντι στους εργαζόμενους και στην ΕΣΗΕΑ» και τις οποίες εγγυήθηκε ο Ν. Φελέκης.

Το ΔΣ δηλώνει κατηγορηματικά ότι θ' αγωνιστεί με όλα τα νόμιμα μέσα για την υπεράσπιση και διατήρηση των θέσεων εργασίας των δημοσιογράφων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ