Παρασκευή 24 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
«Σύγκρουση» στα νταμάρια

Ολα τα βλέμματα συγκεντρώνει το ντέρμπι της Β' Εθνικής την Κυριακή, όπου ο Αθηναϊκός υποδέχεται το Αιγάλεω στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η νίκη είναι μονόδρομος και για τους δύο συλλόγους, καθώς κρίνεται η πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τόσο οι «λόρδοι» όσο και οι Αιγαλεώτες είναι αποφασισμένοι για τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τους δώσει ένα προβάδισμα για την άνοδο στη «μεγάλη» κατηγορία.

Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός φιλοξενείται στη Νάουσα από την ομώνυμη ομάδα και θέλει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μην απομακρυνθεί από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι Ναουσαίοι βρίσκονται κοντά στις τελευταίες θέσεις του πίνακα και θέλουν τη νίκη που θα τους ανανεώσει τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, τα Γιάννινα αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου, η Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται τη Λάρισα και ο Παναιγιάλειος αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό. Η Ελευσίνα υποδέχεται τους Κρητικούς του Αγίου Νικολάου, η Βέροια την Καλλιθέα, ο Απόλλων Καλαμαριάς φιλοξενεί τον Ιάλυσο και τέλος ο Πιερικός τον φορμαρισμένο Εθνικό. Ολα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 17.00


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ