Παρασκευή 19 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κρίμα κι άδικο

Την ισοπαλία θεωρεί πιο δίκαιο αποτέλεσμα ο Ολεγκ Προτάσοφ, όπως επισήμανε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης του Σαν Σεμπαστιάν. «Απέναντί μας βρέθηκε μια πολύ καλή ομάδα. Δώσαμε περισσότερο βάρος στην άμυνα. Τα παιδιά στην άμυνα πήγαν αρκετά καλά. Βέβαια, θα ήθελα να παρουσιαστούμε πιο επιθετικοί, να είμαστε πιο γρήγοροι μπροστά και να ασκούσαμε πρέσινγκ, αλλά έπρεπε πρώτα να κοιτάξουμε τα νώτα μας. Είχαμε απέναντί μας μια καλή ομάδα γι' αυτό το λόγο "φάγαμε" έναν παίκτη από την επίθεση, προκειμένου να παρουσιαστούμε καλοί στα μετόπισθεν. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός ήρθε εδώ για να χτυπήσει το παιχνίδι αλλά εκείνο που μας ενδιέφερε πρώτα απ' όλα είναι να έχουμε την προσοχή μας στην άμυνα. Σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά στην άμυνα. Ο αντίπαλός μας στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάνει ευκαιρία μέχρι μια κεφαλιά του Κοβάσεβιτς.

Στο δεύτερο μέρος μάς πίεσαν για το αποτέλεσμα. Μπήκαν όλοι οι επιθετικοί που είχε η ισπανική ομάδα και έτσι δυσκολευτήκαμε περισσότερο. Από τη στιγμή που παίξαμε με λίμπερο χάσαμε έναν παίκτη στην επίθεση. Μας έλειπε αυτός ο παίκτης για να κάνουμε καλές προσπάθειες μπροστά. Με προβληματίζει η αδράνεια στην άμυνα. Κάναμε αυτά που έπρεπε σε όλο το ματς και χάσαμε από μια κακιά στιγμή. Οι παίκτες δεν πρόσεξαν για να έρθει το αποτέλεσμα σε κάποιες στιγμές. Αλλά πρέπει να δω και τη φάση του γκολ διότι ο Κωστούλας μάς έλεγε ότι δεν ακούμπησε τον Κοβάσεβιτς. Ακόμη μια φορά πληρώσαμε μια στιγμή αδράνειας. Κρίμα», είπε ο Ουκρανός και συνέχισε: «Στόχος μας είναι να μην επηρεαστούμε από την ήττα. Χάθηκε απλά ένα ματς. Μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα αλλά δεν τα καταφέραμε».

Τζόρτζεβιτς: «Για μένα δεν ήταν πέναλτι»

Στη φάση του πέναλτι και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός άξιζε ένα καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στη Σοσιεδάδ στάθηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Αναλυτικά ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας τόνισε: «Μέχρι τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ, κατά τη γνώμη μου από ένα πέναλτι που δεν ήταν, αφού δεν υπήρχε επαφή, αν και δεν το έχω δει καθαρά στην τηλεόραση, πήγαμε πολύ καλά. Ελέγξαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του και από τη στιγμή που μείναμε πίσω στο σκορ βγήκαμε μπροστά για να ισοφαρίσουμε, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουμε. Σε εκείνο το διάστημα που βγήκαμε στην επίθεση για να πετύχουμε το γκολ, η Σοσιεδάδ κατάφερε και έκανε μια-δυο κλασικές ευκαιρίες, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν απειληθήκαμε καθόλου, με εξαίρεση μια κεφαλιά του Κοβάσεβιτς. Ετσι όπως πήγε το παιχνίδι μπορούσαμε να φύγουμε τουλάχιστον με την ισοπαλία και πιστεύω πως αυτό θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ