Τετάρτη 24 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΔΙΕΘΝΗ
Ελληνες βουλευτές στον Γ. Αραφάτ

Συνάντηση Απ. Κακλαμάνη με την ΕΕΔΥΕ

Διακομματική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες τη Ραμάλα, προκειμένου να συναντηθεί με τον Παλαιστίνιο Πρόεδρο Γιάσερ Αραφάτ.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης σε εξαμελή αντιπροσωπεία της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), που τον επισκέφθηκε στο γραφείο του.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα τρέχουσας διεθνούς πολιτικής, ιδιαίτερα οι εξελίξεις στο Ιράκ και την Παλαιστίνη. Ο Απ. Κακλαμάνης εξέφρασε την ανησυχία και τον προβληματισμό του για την πορεία της ειρηνευτικής διαδικασίας στη Μέση Ανατολή, καθώς και το ενδεχόμενο στρατιωτικών επιχειρήσεων σε νέα μέτωπα, μετά το Αφγανιστάν και το Ιράκ. Σύμφωνα τώρα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, δυσκολίες για μια τέτοια κοινοβουλευτική αποστολή στη Ραμάλα φαίνεται ότι παρουσιάζουν οι ιθύνοντες στο υπουργείο Εξωτερικών σε βαθμό που, αν αληθεύουν οι πληροφορίες, να κινδυνεύει η αποστολή με αναβολή, έως και ματαίωση. Σε τέτοια περίπτωση η κυβέρνηση θα είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένη για τις επιλογές της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ