Τετάρτη 1 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
«ΛΑΪΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»
Καταψηφίστε τις δυνάμεις του δικομματισμού

Διακήρυξη της ΛΑΕ με την ευκαιρία έναρξης των εκλογών στις Αγροτικές Συνεταιριστικές Ενώσεις

Να καταδικάσουν με την ψήφο τους τις δυνάμεις του δικομματισμού και της υποταγής στην πολιτική της ΕΕ και να συμπαραταχτούν με τη «Λαϊκή Αγροτική Ενότητα» (ΛΑΕ) και τις αγωνιστικές δυνάμεις, καλεί με διακήρυξή της τους αγρότες η ΛΑΕ, με την ευκαιρία της έναρξης των εκλογών στις Αγροτικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις. Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

«Οι μικρομεσαίοι αγρότες πρέπει να λειτουργήσουν σύμφωνα με τα συμφέροντά τους. Πρέπει να αγωνιστούν για τους παραγωγικούς συνεταιρισμούς που προτείνει η ΛΑΕ, που θα προστατεύουν τους αγρότες και θα βγάλουν από τη μέση τις πολυεθνικές και τους εμποροβιομηχάνους.

Το πραγματικό δίλημμα για τους αγρότες στις συνεταιριστικές εκλογές που γίνονται αυτό το διάστημα είναι με τις δυνάμεις του δικομματισμού και τους αγροτοπατέρες, για να ολοκληρωθεί η καταστροφή του συνεταιριστικού κινήματος ή με τη "Λαϊκή Αγωνιστική Ενότητα" και τις αγωνιστικές δυνάμεις για να ανατραπεί αυτή η αντιαγροτική πολιτική κυβερνήσεων και ΕΕ.

Η ΛΑΕ καλεί όλους τους μικρομεσαίους αγρότες να φτιάξουν το δικό τους παναγροτικό μέτωπο και να το αντιπαρατάξουν στο αντιαγροτικό μέτωπο της υποταγής στο κεφάλαιο και τις εντολές της Κομισιόν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ