Σάββατο 11 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Φονιάδες φύγετε απ' το Ιράκ!

Ούτε χημικά όπλα βρέθηκαν ούτε Σαντάμ Χουσεΐν στο Ιράκ. Μόνο άφθονες πετρελαιοπηγές βρέθηκαν. Οσο για τον Σαντάμ Χουσεΐν μαρτυρίες των πιθανοτήτων λένε ότι έχει βρεθεί και έχει δολοφονηθεί ήδη από καιρό από τους Αμερικανούς και Αγγλους συμπολεμιστές τους. Προφανώς επιχείρημά τους είναι ότι εμείς παραμένουμε στο Ιράκ σαν κατακτητές, αλλά για να συλλάβουμε τον Σαντάμ και να απελευθερώσουμε τη χώρα από τον τύραννό της. Από τέτοιες πονηριές και τέτοια κόλπα έχουν εμπειρίες πολλές οι Αμερικάνοι και οι Αγγλοι σύμμαχοί τους.

Στα πολλά από τα 97 χρόνια της ηλικίας μου έχω δει και διατηρώ στη μνήμη μου πολλά από τα βρώμικα κόλπα τους. «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι!!». «Ληστές Αμερικάνοι στα σπίτια σας!!». Οι λαοί τα λένε φωναχτά για να ακούνε οι Αμερικανο- καθοδηγούμενες κυβερνήσεις όπως είναι τέτοιες των Σημίτη, Μπλερ, Φίσερ και άλλες παρόμοιες.

Εμείς οι Ελληνες για λογαριασμό μας φωνάζουμε στη δική μας κυβέρνηση Σημίτη και τους συγκυβερνώντες της: Σταματήστε πια να παραχωρείτε το δικό μας, το ελληνικό έδαφος, τη θάλασσά μας, τον αέρα μας, τις οδικές και σιδηροδρομικές μας συγκοινωνίες, τα λιμάνια μας στους Αμερικάνους για να οδηγούν τους κουρσάρους τους στις επιδρομές εναντίον κάθε άλλης χώρας που δεν υποτάσσεται στις διαταγές και τις θελήσεις του γνωστού πλέον σε όλο τον κόσμο αρχιτρομοκράτη Τζορτζ Μπους. Η πολιτική αυτή του πρωθυπουργού Σημίτη και των συγκυβερνώντων με αυτόν, συνιστά έγκλημα εσχάτης προδοσίας. Πριν είναι λοιπόν πολύ αργά, ενώστε τη δική σας φωνή με εκείνη του οργισμένου ελληνικού λαού: Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, αφήστε ήσυχη την Ελλάδα και όλους τους λαούς και φύγετε στα σπίτια σας.

ΗΛΙΑΣ ΦΟΥΝΤΑΛΑΚΗΣ

δάσκαλος, Λάρισα


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ