Τετάρτη 29 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Θέατρο παραλόγου...

Το θέατρο του παραλόγου στο δύσμοιρο επαγγελματικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται για τα καλά. Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που άνοιξε και πάλι τους ασκούς του Αιόλου, αφήνοντας υπονοούμενα για τη φυσική κατάσταση του Παναθηναϊκού σε μια επίσημη ανακοίνωση που τη δεδομένη στιγμή δεν έχει καμιά λογική βάση. Ηταν ατόπημα της ΠΑΕ και αυτό πρέπει να το καταλάβει ο Σωκράτης Κόκκαλης. Μάλιστα, χαρακτήρισε την πράσινη ομάδα να έχει αυτή την εύνοια της διαιτησίας.

Χτες ο ΠΑΟ πέρασε αυτός στην αντεπίθεση και απαντώντας σε ειρωνικό ύφος χαρακτήρισε αστείους τους χαρακτηρισμούς και τόνισε πως ευχαρίστως θα δεχόταν τον Ολυμπιακό στην Παιανία για κοινή προετοιμασία. Οσον αφορά τη διαιτησία, αναφέρει η ανακοίνωση, «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί».

Αγνωστό γιατί (ή μάλλον γνωστό;) οι δυο αιώνιοι και πάλι είναι στα χαρακώματα. Ομως, όποιος βλέπει λίγο πιο μακριά από το δάχτυλό του έχει καταλάβει ότι ο πόλεμος των καπιταλιστικών συμφερόντων ανάμεσα στους Κόκκαλη -Βαρδινογιάννη καλά κρατεί. Σε βάρος φυσικά του απλού λαού. Ως συνήθως...


Α. ΠΑΓ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ