Τετάρτη 29 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Ωρα για δράση

Επιτέλους δράση... στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών. Σήμερα ανοίγει η αυλαία των πλέι οφ με το ντέρμπι της Ορεστιάδας με την ΑΕΚ να δεσπόζει στο πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της Α΄ φάσης. Στην ακριτική πόλη η τοπική ομάδα υποδέχεται την ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να πάρουν την εκτός έδρας νίκη ώστε να έχουν το πλεονέκτημα στον επαναληπτικό για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Ορεστιάδα, πάντως, κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος θα είναι, καθώς δεν προτίθεται να μείνει εκτός τετράδας στα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός, που στην κανονική περίοδο τα πήγε περίφημα, υποδέχεται την ΕΑ Πατρών και το παιχνίδι, αν αναλογιστεί κανείς τα όσα συμβαίνουν στους «ερυθρόλευκους» τον τελευταίο καιρό, μετά και την απώλεια του Κυπέλλου, δεν αποκλείεται να αποκτήσει το χαρακτήρα του ντέρμπι. Ο Ηρακλής δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στον Παναθηναϊκό, με δεδομένη την εξαιρετική περίοδο φόρμας, την οποία διανύει. Η ψυχολογία των παικτών του «γηραιού» είναι πολύ ανεβασμένη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και φιλοδοξούν να τελειώνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα με τον Παναθηναϊκό. Εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην Κυψέλη, ανάμεσα στον Πανελλήνιο και τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να έχουν μοιρασμένες τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το πρόγραμμα: Ολυμπιακός - ΕΑ Πατρών (γήπ. Γλυφάδας, 18.00), Ορεστιάδα - ΑΕΚ (γήπ. Ορεστιάδας, 19.00), Πανελλήνιος - ΠΑΟΚ (γήπ. Πανελληνίου, 19.00), Ηρακλής - Παναθηναϊκός (Κατσάνειο, 19.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ