Σάββατο 1 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Τα βλέμματα στο Ηράκλειο

Με τα περισσότερα βλέμματα να επικεντρώνονται στο Ηράκλειο, κυρίως λόγω της εικόνας που θα παρουσιάσει ο Ολυμπιακός, διεξάγεται σήμερα και αύριο η 6η αγωνιστική της Α1 όπου περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Στο πιο σημαντικό, στο Λίντο, το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό όπου μετά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις των «ερυθρολεύκων» το παιχνίδι για αυτούς αποχτάει ιδιαίτερη σημασία. Παράλληλα, δε θα πρέπει να ξεχνάει κανείς το γεγονός ότι το Λίντο για τον Ολυμπιακό παραδοσιακά είναι μια δύσκολή έδρα, άσχετα από το γεγονός ότι το Σεπτέμβρη για το Κύπελλο οι παίκτες πέρασαν ένα εύκολο βράδυ. Αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν και σήμερα προκειμένου έτσι να βρουν το εφαλτήριο της ανάκαμψης και να κάνουν μια καινούρια αρχή. Ο Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς τέθηκε στη διάθεση του προπονητή και έτσι οι Πειραιώτες θα εμφανιστούν πλήρεις. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα το ενδιαφέρον εστιάζεται στο Βορά κυρίως, όπου εκεί ο Αρης θα φιλοξενήσει το Μακεδονικό και ο ΠΑΟΚ το αήττητο μέχρις στιγμής Μαρούσι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Ηράκλειο - Ολυμπιακός (Λίντο 17.00 ΕΤ-1) ΠΑΟΚ- Μαρούσι (Πυλαία 18,.30), Πανιώνιος - Ηρακλής (Ν, Σμύρνη 18.30), Περιστέρι - Ιωνικός Ν.Φ. (Περιστεριού 19.00), Αρης - Μακεδονικός (Ιβανώφειο 19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) ΚΥΡΙΑΚΗ: Απόλλων Π. - Παναθηναϊκός (Απόλλωνα 17.00 ΕΤ1), ΑΕΚ - Ηλυσιακός (Λιόσια 19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ