Τετάρτη 5 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Σύσκεψη για τιμολογιακή - μισθολογική πολιτική

Η εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής στις ελεγχόμενες από το δημόσιο επιχειρήσεις και υπηρεσίας του ευρύτερου δημόσιου τομέα και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο θα είναι το κύριο αντικείμενο σύσκεψης που έχει συγκαλέσει για σήμερα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών. Στις πρώτες θέσεις των θεμάτων που θα συζητηθούν ανάμεσα στο Ν. Χριστοδουλάκη και τους εκπροσώπους των διοικήσεων που θα λάβουν μέρος στη σύσκεψη, θα είναι η τιμολογιακή πολιτική και οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας για το 2004.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί οι διοικήσεις από 20 οργανισμούς, εταιρίες, επιχειρήσεις και υπηρεσίες που ελέγχονται άμεσα από το Δημόσιο και την κυβέρνηση. Στην πρόσκληση που έχει αποσταλεί προς αυτές τις διοικήσεις ως θέματα που πρόκειται να συζητηθούν αναφέρονται τα ακόλουθα: Προϋπολογισμοί 2004, Επιχειρησιακά Σχέδια, Πορίσματα Ειδικών Ελέγχων, Τιμολογιακή Πολιτική, Δαπάνες για δωρεές προβολής και διαφήμισης, Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, Λοιπά θέματα Δημόσιων Επιχειρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους Οργανισμούς που έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στη σημερινή σύσκεψη, απουσιάζουν ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ και η ΔΕΗ, προφανώς για να μη δυσαρεστηθούν οι ιδιώτες «μνηστήρες» και κάτοχοι μεγάλων πακέτων μετοχών, μια και οι εταιρίες αυτές θεωρούνται ουσιαστικά ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η πρόσκληση απευθύνεται στις: ΔΕΘ, ΔΕΠΟΣ, ΕΒΟ, ΕΘΕΛ, ΕΛΟΤ, ΕΛΤΑ, ΕΟΜΜΕΧ, ΕΡΤ, ΗΛΠΑΠ, ΗΣΑΠ, ΚΑΘ, ΚΕΔ, ΟΑΣΑ, ΟΔΙΕ, ΟΔΔΥ, ΟΚΑΑ, ΟΠΕ, ΟΣΕ, ΟΣΚ, ΤΕΟ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ