Παρασκευή 7 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Πικρό φινάλε

Φινάλε από φινάλε σίγουρα έχει διαφορά. Εκείνο που είναι πάντως ίδιο για την ΑΕΚ είναι το γεγονός ότι η επόμενη του αγώνα με την Αϊντχόβεν δεν είχε καμιά διαφορά από τις υπόλοιπες τρεις της φετινής διοργάνωσης. Τα συναισθήματα που κυριαρχούν στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» είναι τα εξής δύο: Απογοήτευση και περισυλλογή. Το 2-0 από την ολλανδική ομάδα σήμανε ουσιαστικά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ όχι μόνο από τη συνέχεια της διοργάνωσης αλλά και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

«Δεν έχουμε καμία ελπίδα. Τα πάντα έχουν τελειώσει. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε ακόμα δύο παιχνίδια και να παίξουμε όσο μπορούμε καλύτερα, για να μη χαλάσουμε την εικόνα της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο» ήταν η παραδοχή από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά την άφιξη της ομάδας χτες το μεσημέρι.

Πλέον, αυτό που θέλουν όλοι είναι να πάρουν... ρεβάνς στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Τα παιδιά δεν έχουν ξεχάσει να παίζουν μπάλα. Εχουμε προβλήματα, αλλά ορισμένα πράγματα είναι καλό να μένουν μεταξύ μας και να τα λέμε μεταξύ μας. Δεν πρέπει να λέμε πολλά, αλλά να προσπαθήσουμε να είμαστε όπως πριν» συμπλήρωσε ο Σερβοέλληνας προπονητής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ