Τρίτη 25 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εκδηλώσεις «Γιατρών χωρίς Σύνορα»

Διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων, στα πλαίσια της καμπάνιας τους για πρόσβαση στα φάρμακα κατά του AIDS (το AIDS σκοτώνει κάθε μέρα 8.000 ανθρώπους, αλλά το 95% των μολυσμένων από τον ιό εξακολουθούν να μην έχουν πρόσβαση στα βασικά φάρμακα), διοργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα (30/11, 1/12) οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» (ΓΧΣ).

Στο «417», στην Πειραιώς (Μυλλέρου 22 και Κεραμεικού 53, Μεταξουργείο), την Κυριακή και Δευτέρα, θα γίνει έκθεση φωτογραφίας των ΓΧΣ, με εικόνες από τα προγράμματα κατά του AIDS στο Μαλάουι, στη Ζάμπια, στην Αρμενία και άλλες χώρες.

Την Κυριακή (6 μ.μ.) θα δοθεί παράσταση μαριονετών για παιδιά από το σχήμα Baruti, τους Φρανσίσκο Μπρίτο και Βούλα Κούρου. Στις 9 μ.μ. θα δοθεί η παράσταση παντομίμας «Μικρές ερωτικές ιστορίες με τα δάχτυλα» από την ομάδα της «Χείρας τα Καμώματα». Στις 10 μ.μ. θα γίνει πάρτι με μουσικές από το συγκρότημα αφρικανικών κρουστών και χορού Muzica. Το πάρτι και ο χορός θα συνεχιστούν με μουσική από την παγκόσμια έθνικ σκηνή.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το βράδυ της Δευτέρας (1/12) με μεγάλη συναυλία στο ΡΟΔΟΝ (Μάρνη 24), με αφιλοκερδή συμμετοχή των Σαββίνας Γιαννάτου, Lamia Bedioui (Τυνησία), «Primavera en Salonico», Ελλης Πασπαλά, Σταύρου Λάντσια και David Lynch.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ