Παρασκευή 28 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΗΛΠΑΠ
Αμεση επίλυση των προβλημάτων τους

Ζητά από την κυβέρνηση το ΚΚΕ

Την άμεση επίλυση των προβλημάτων των υπαλλήλων ΗΛΠΑΠ (τρόλεϊ) για υπογραφή ικανοποιητικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ) 2003, ζητά από την κυβέρνηση ο βουλευτής του ΚΚΕ Τ. Τσιόγκας.

Με Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε χτες στη Βουλή ο βουλευτής του Κόμματος, τονίζει ότι οι υπάλληλοι των ΗΛΠΑΠ βρίσκονται σε απόγνωση για τη συμπεριφορά του ΔΣ των ΗΛΠΑΠ απέναντί τους, καθώς ακόμη δεν έχουν υπογράψει τη ΣΣΕ για το 2003. Παράλληλα, σημειώνει ότι οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να έχουν ούτε καν συνάντηση με τη διοίκηση για να εκθέσουν το πρόβλημα της ΣΣΕ, καθώς και για άλλα μισθολογικά και θεσμικά αιτήματα που έχουν («εφάπαξ», καθήλωση αποδοχών κλπ.).

Ο Τ. Τσιόγκας ρωτά τους συναρμόδιους υπουργούς Μεταφορών - Επικοινωνιών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων εάν: Είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να επιλυθούν τα προβλήματα των υπαλλήλων ΗΛΠΑΠ για υπογραφή ικανοποιητικής ΣΣΕ για το 2003. Εξετάζει η κυβέρνηση το ενδεχόμενο αύξησης του «εφάπαξ» των υπαλλήλων, που παραμένει το ίδιο από το 1997.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ