Σάββατο 20 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Δαγκωτή ψήφο»!

Ενώνω τις ευχές μου με τις χιλιάδες των κομμουνιστών και οπαδών του ΚΚΕ για τα 85 χρόνια από την ίδρυσή του, που γιορτάζει αυτές τις μέρες.

Αναλογίζομαι τον τραχύ, δύσκολο και αγκαθωτό δρόμο που διήνυσε αυτό το κόμμα σ' όλη τη διάρκεια της ύπαρξής του. Φυλακές, εξορίες, εκτελέσεις, διωγμούς και κατατρεγμούς, ρετσινόλαδα και όλων των ειδών τα βασανιστήρια σε συνθήκες πολύχρονης παρανομίας. Κι όμως μέσα απ' αυτές τις θύελλες και κατακλυσμούς ξεπηδάει ζωντανό και πάντα νεανικό και ώριμο.

Είναι το Κόμμα που πάντα υπερασπίζεται τα συμφέροντα και τα ιδανικά του ελληνικού λαού, των εργαζομένων όλης της χώρας. Είναι το Κόμμα που ανδρώθηκε και μεγαλούργησε στον καιρό της Εθνικής Αντίστασης. Είναι το Κόμμα που άντεξε σε όλες τις δοκιμασίες των κοσμογονικών αλλαγών που έγιναν σε διεθνές επίπεδο. Το 1990 ξεπέρασε τα εμπόδια και τους υφάλους και βάσταξε ψηλά τον τιμημένο τίτλο του ΚΚΕ, πιστό στις αρχές του Μαρξισμού - Λενινισμού και του Προλεταριακού Διεθνισμού.

Με την ευκαιρία αυτή και αισθανόμενος το χρέος που έχουμε σαν αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και μαχητές του ΔΣΕ, εύχομαι από μέσα απ' την καρδιά μου στο ΚΚΕ παραπέρα επιτυχίες και δράση για το καλό του ελληνικού λαού. Αποτείνομαι στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και στους πρώην μαχητές του ΔΣΕ, όπως πάντα έτσι και τώρα, να υπερασπιστούμε αυτό το Κόμμα που βγήκε από τα σπλάχνα του ελληνικού λαού και αποφασιστικά και ανεπηρέαστα να δώσουμε δαγκωτή ψήφο στο ΚΚΕ στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

ΝΤΑΜΠΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

Λάρισα


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ