Σάββατο 20 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το ΚΚΕ δικαιώνεται πέρα απ' τους καιροσκοπισμούς των άλλων

Αλίμονο, αν το εκλογικό ποσοστό που συγκεντρώνει κάθε κομματικός σχηματισμός στις εκλογές του αστικού κοινοβουλίου, προσδιορίζει το ορθό ή το εσφαλμένο της πολιτικής του επιλογής και τον προσανατολισμό σε κάθε περίπτωση που παρουσιάζεται. Αν συνέβαινε αυτό, τότε θα έπρεπε τα κόμματα εξουσίας του δικομματισμού να έχουν επιλέξει ορθά, για όσα υποστηρίζουν και ψηφίζουν εκάστοτε στο αστικό κοινοβούλιο και στη συνέχεια εφαρμόζουν με φανατισμό. Δέχονται την άποψη αυτή, τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ.

Το ΚΚΕ συγκεντρώνει μεν σήμερα χαμηλό εκλογικό ποσοστό, πλην όμως, οι εξελίξεις συνεχώς το δικαιώνουν και το κύρος του είναι αναμφισβήτητο σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις. Δικαιώθηκε για όσα υποστηρίζει και αγωνίζεται ενάντια στην αμερικάνικη μονοκρατορία, ενάντια στον ιμπεριαλιστικό χαρακτήρα της ΕΕ, ενάντια στον αντιλαϊκό προσανατολισμό της καθιέρωσης του ευρώ και εν γένει της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής της ΕΕ, ενάντια στις συνεργασίες με την πλουτοκρατία και το παραμύθι των κοινωνικών εταίρων και του κοινωνικού διαλόγου.

Το ΚΚΕ σεβόμενο την ιστορία του και τους αγώνες του, πιστό στους ιδεολογικούς προσανατολισμούς του, χωρίς καιροσκοπισμούς, που είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια, αγωνίζεται να πείσει τον ελληνικό λαό για την ορθότητα της πολιτικής του. Και θα το επιτύχει, αναμφισβήτητα, και θα πολλαπλασιάσει το εκλογικό του ποσοστό, όπως και στο παρελθόν. Οπότε, τότε, να δούμε οι διάφορες αντιδραστικές και αντιλαϊκές Κασσάνδρες τι θα επινοήσουν, για μια φορά ακόμα, στο κατ' επάγγελμα αγοραίο αντικομμουνιστικό παραλήρημά τους.

Αυτή είναι η απάντηση σε όσα ανιστόρητα υποστηρίζει η πλειοψηφία των δημοσιογράφων των αστικών ΜΜΕ και νομίζει ότι μ' αυτόν τον τρόπο θα φέρει σε δύσκολη θέση τους εκπροσώπους του ΚΚΕ, όταν και όποτε, σπάνια, τους προσκαλούν. Κι αυτό, όχι για ενημέρωση μα για να το αφυδατώσουν από την κάθε γνήσια καταβολή του, που εξακολουθεί να είναι επίκαιρη, δεδομένου ότι σήμερα βάρβαρος και μόνο βάρβαρος είναι ο καπιταλισμός. Και το γεγονός αυτό δικαιώνει τους θεωρητικούς του Μαρξισμού -Λενινισμού, ότι δεν υπάρχει καλός και φιλολαϊκός καπιταλισμός.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΗΒ.

Αγία Παρασκευή Αττικής


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ