Τρίτη 23 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Κούλα Χριστοδουλίδου
Κούλα Χριστοδουλίδου
Φωτ.

Τον κομμουνιστή, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΜΗΤΣΟ ΜΠΑΦΑ, τον συνεργάτη και καθοδηγητή μας, ο οποίος αγωνιζόταν για πολλά χρόνια, δεν τον ξεχνούμε.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Σπυρίδωνα» Αιγάλεω.

Οι σύντροφοι και συνεργάτες του από τα μέλη του ΚΣ της ΚΝΕ Γιώργος Α. Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της μητέρας μας ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και του πατέρα μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, τακτικού αναγνώστη του «Ριζοσπάστη», προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Τα παιδιά τους Φωτεινή, Σοφία, Γιώργος, Λίζος, Σούλης

* * *

Φέτος συμπληρώνονται 5 χρόνια από το θάνατο του συζύγου, πατέρα και αδελφού ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.

Στη μνήμη του καθώς επίσης στη μνήμη των αδελφών του, η σύζυγός του Κατίνα Κακού και η αδελφή του Λαμπρινή Κακού-Αναστασοπούλου, προσφέρουν 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Στη μνήμη της αδελφής μου ΑΝΝΟΥΛΑΣ, η οποία πέθανε στις 15 Δεκέμβρη 2003, των γονιών μου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, των αδελφών μου ΤΑΣΑ, ΣΕΡΑΦΕΙΜ και ΓΙΩΡΓΟΥ, του εξαδέλφου ΜΑΝΘΟΥ ΚΟΥΜΠΟΥ και των αξέχαστων συντρόφων μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ και ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΤΣΑΝΑΚΟΥ, προσφέρω 75 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου.

Μήτσος Μπάφας
Μήτσος Μπάφας
Κ. Γιαννακός

* * *

Στη μνήμη του συζύγου μου ΘΑΝΑΣΗ ΣΙΝΗ, προσφέρω 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Μαρία Σίνη

* * *

Στη μνήμη της ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Γκόλτσου-ΛΕΦΑ, μέλους της ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Βύρωνα, ο σύζυγός της Γιάννης Λέφας προσφέρει 20 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΣΠΥΡΟΥ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Βασιλική Κρεούζη-Ροδοπούλου και τα παιδιά της προσφέρουν 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Βύρωνα.

Προσφέρουν ακόμη άλλα 30 ευρώ της μνήμη του αδελφού της ΝΙΚΟΥ ΚΡΕΟΥΖΗ, ο οποίος γεννήθηκε το 1915 και υπήρξε καθοδηγητικό στέλεχος του ΚΚΕ στην περιοχή του Ταύρου. Στην Κατοχή εντάχθηκε στον ΕΛΑΣ με το ψευδώνυμο καπετάν Μαύρος και σκοτώθηκε στη μάχη της Βρασταμίτσας κοντά στη Λιβαδειά.

* * *

Στη μνήμη του ΦΩΤΗ ΣΕΡΓΟΥΝΙΩΤΗ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης από την Αμφισσα, η σύζυγός του Φωτεινή Σεργουνιώτη προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΜΕΝΙΟΥ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 8 Δεκέμβρη 2003, η ΚΟΒ ΥΠ.ΠΟ. Παιδείας προσφέρει 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Ο Παρασκευάς Ζούζουλος, δάσκαλος αντιστασιακός από τη Ζώνη Γορτυνίας, προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ιλίου.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου ΘΩΜΑ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ραφήνας.

Νίκος Σταματέλος

* * *

Στη μνήμη των γονιών μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΗ και του αδελφού μας ΜΙΛΤΙΑΔΗ, προσφέρουμε στην ΚΟΒ Παλατιανής Ιλίου για την Οικονομική Εξόρμηση 300 ευρώ.

Θωμάς Θωμόπουλος
Θωμάς Θωμόπουλος
Παναγιώτης, Μιχάλης και Γιάννης Χρόνης

* * *

Ο αντιστασιακός Αντώνης Αντύπας προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης, 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, στη μνήμη των εξαδέλφων του ΑΝΤΩΝΗ, ΔΙΟΝΥΣΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΤΥΠΑ.

* * *

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΝΤΑΝΗ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας, 30 ευρώ.

Μ. Καραντάνης

* * *

Στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ από το Δήμο Αρφαρών Μεσσηνίας, ο Ι.Π. προσφέρει 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Πλάκας.

* * *

Στη μνήμη του συντρόφου μου στον αγώνα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΥΣΙΝΑ, προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Νέου Κόσμου.

Ιωάννα Χρυσίνα

* * *

Στη μνήμη του αδελφού μου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΟΦΟΥ, του γαμπρού μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΥΣΙΝΑ και του αγαπητού φίλου μου ΑΝΔΡΕΑ ΤΑΓΑΡΗ, προσφέρω, ως δεύτερη δόση, 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Νέου Κόσμου.

Κωνσταντίνος Σοφός

* * *

Στη μνήμη του παιδιού μας ΓΙΑΝΝΗ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ.

Παναγιώτης και Ελένη Σταματάκη

* * *

Ο Παναγιώτης Νιάρχος πρόσφερε, ως δεύτερη δόση 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Παρασκευής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ