Κυριακή 28 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Πήρε ρεβάνς

Τη ρεβάνς για την περσινή απώλεια του πρωταθλήματος πήραν φέτος οι «ερυθρόλευκοι» στο βόλεϊ

Sportidea

Τη ρεβάνς για την περσινή απώλεια του πρωταθλήματος πήραν φέτος οι «ερυθρόλευκοι» στο βόλεϊ
Η εκδίκηση, όπως λέγεται, είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και οι παίκτες του Ολυμπιακού το σέρβιραν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτούς του Ηρακλή. Οι «ερυθρόλευκοι», όπως τόνιζαν, δεν είχαν ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο είχαν χάσει την προηγούμενη χρονιά το πρωτάθλημα από το «Γηραιό» και φέτος είχαν την ευκαιρία να τους το ανταποδώσουν. Ετσι χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα νίκησαν με 3-0 τον Ηρακλή και ξαναγύρισαν στους τίτλους. Στο τελευταίο παιχνίδι επικράτησαν των «κυανολεύκων» με 3-0 σετ (25-23, 25-23, 25-9) και κατέκτησαν τον πολυπόθητο τίτλο. Καθοριστικό σημείο πάντως αποτέλεσε η νίκη του Ολυμπιακού στο δεύτερο τελικό στο «Ιβανώφειο» με 3-1 όπου τον έφερε μια ανάσα πριν τον τίτλο.

Στο Κύπελλο είχαμε μια ευχάριστη έκπληξη αφού η ΑΕ Νικαίας για πρώτη φορά στην ιστορία της κατάφερε να στεφθεί κυπελλούχος κερδίζοντας στον τελικό τον Παναθηναϊκό που ήταν φαβορί με 3-2 σετ (22-25, 27-25, 21-25, 21-25, 25-22, 16-18)

Στις γυναίκες το πρωτάθλημα το κατέκτησε ο Φιλαθλητικός ενώ κυπελλούχος αναδείχτηκαν Βριλήσσια που στον τελικό επιβλήθηκαν με 3-0 του Πανελληνίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ