Πέμπτη 8 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Διπλή έκπληξη

Με το καλημέρα της νέας χρονιάς ήρθε και η πρώτη μεγάλη έκπληξη στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Καστοριά πήρε πολύτιμη νίκη με 1-0 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ δυσκολεύοντας το έργο της πρόκρισης για το «Δικέφαλο» ενόψει της ρεβάνς στην ακριτική πόλη. Ενα γκολ του Καπετανοπούλου στο 25` από εύστοχο χτύπημα πέναλτι ύστερα από χέρι του Βόκολου, ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος φάνηκε νωθρός και το γκολ των φιλοξενουμένων δεν μπόρεσε να τον ξυπνήσει. Στην επανάληψη ο Αναστασιάδης προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα, κάνοντας πιο επιθετικό το σχήμα του με τον Γιανιτσανάκη, όμως η Καστοριά έδειξε να μπορεί να ανταποκριθεί στην πίεση των γηπεδούχων. Φλύαρος και πάλι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά το 75' προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως η πολύ καλά στημένη άμυνα της Καστοριάς έδειξε «διαβασμένη».

ΠΑΟΚ: Ατματσίδης, Κούτσης (83' Μπαλοδήμος), Σαλπιγγίδης, Γιασεμάκης, Βόκολος, Φουτσίνι, Θεοδωρίδης, Καρυπίδης, Χασιώτης, Καραδήμος (46' Γιανιτσανάκης), Χάγκαν.

Καστοριά: Συμεωνίδης, Καπετανόπουλος, Νικολάου, Ραντοκάνοφ, Ευθυμιάδης, Παντελιάδης, Καρκαλέτσης (86' Τανακτσίδης), Καλαφάτης (80' Μάνος), Σουλτανίδης, Λαζαρίδης, Σέου.

  • Εκπληξη όμως είχαμε και στο άλλο παιχνίδι της ημέρας αφού ο Πατραϊκός πήρε προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση απέναντι στη Χαλκηδόνα την οποία νίκησε με 1-0. Ενα γκολ του Γραβάνη στο 88' ήταν αυτό που καθόρισε το αποτέλεσμα δίνοντας τη νίκη στους Πατρινούς.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ