Πέμπτη 8 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ 1-0
Διά... ποδός Γεωργάτου

Ενα γκολ του Γρηγόρη Γεωργάτου, το πρώτο του μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ήταν ικανό να δώσει αέρα πρόκρισης στους «ερυθρόλευκους» που επικράτησαν χτες στη Ριζούπολη της Ξάνθης. Ο «Γκέο» δικαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί της ομάδας και μόλις στο 12` κατάφερε με πλασέ να ανοίξει το σκορ. Από εκείνο το σημείο οι Πειραιώτες πήραν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάποια επικίνδυνη κατάσταση για την εστία του Γκραντέλ. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός προσπάθησε να παίξει καλύτερα απ' ό,τι στο πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό βοήθησαν και οι αλλαγές του Ολεγκ Προτάσοφ. Μετά τον... ενθουσιασμό του ξεκινήματος όμως, οι πρωταθλητές έριξαν και πάλι την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα η Ξάνθη να εκμεταλλευτεί το γεγονός παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες με πιο κλασική αυτή του Τοροσίδη στο 84`.

Ολυμπιακός: Ελευθερόπουλος, Βενετίδης, Μαυρογενίδης (68' Κωστούλας), Βάλλας, Ανατολάκης, Γεωργάτος, Καρεμπέ, Στολτίδης, Γεωργιάδης (45' Γκώνιας), Ζιοβάνι (45' Κούζμπα), Καστίγιο.

Ξάνθη: Γκραντέλ, Παπαδημητρίου, Ζαπρόπουλος, Πέρεζ, Μπα, Καζάκης (68' Τοροσίδης), Μεσέρδης, Κεϊτλούν (90+ Ανδρεαδάκης), Παπαθανασίου, Μελισσής, Παντιό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ