Τρίτη 4 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Τα βλέμματα στην Ιβηρική Χερσόνησο

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ανοίγει η αυλαία της προημιτελικής φάσης που θα κρίνει στο τέλος της ποιες θα είναι οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν στα ημιτελικά. Στους δυο πρώτους ημιτελικούς τα βλέμματα συγκεντρώνονται στην Ιβηρική Χερσόνησο και συγκεκριμένα σε Μαδρίτη και Οπόρτο. Στο «Μπερναμπέου» η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο «Ντας Αντας» η Πόρτο τη φιναλίστ του περσινού τελικού Μπάγερν Μονάχου.

ΡΕΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (21.45 ΜΕΓΚΑ): Την ευκαιρία για αγωνιστική ανάκαμψη ψάχνει η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Οι Ισπανοί μπορεί να έφθασαν κακήν κακώς μέχρι τα ημιτελικά, εντούτοις όμως το πρόσωπο που παρουσίασαν δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Στηριζόμενη στην εμπειρία και τη μαχητικότητα των Ραούλ, Ρομπέρτο Κάρλος, Μοριέντες και Σαλγκάδο, η Ρεάλ θα προσπαθήσει από σήμερα να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης. Από την άλλη η Μάντσεστερ δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά αφού βρίσκεται μια ανάσα πριν τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ.

ΠΟΡΤΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Οι Πορτογάλοι φέτος δείχνουν ικανοί να πάρουν τη ρεβάνς για τη μέτρια εικόνα των προηγούμενων χρόνων. Η επιστροφή του Βίκτορ Μπαΐα κάτω από τα δοκάρια έδωσε σημαντικές λύσεις στην άμυνα της Πόρτο. Αυτό είναι και το βασικό της όπλο φέτος. Στην αντίπερα όχθη οι Γερμανοί δείχνουν τουλάχιστον στην Μπουντεσλίγκα να έχουν μια αγωνιστική κάμψη. Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα ήδη την έριξαν στη δεύτερη θέση. Πάντως στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις αναμένεται να δείξουν ένα άλλο πρόσωπο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ