Πέμπτη 15 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Επικίνδυνες αποστολές

Μπορεί για πολλούς η αστάθεια στην απόδοσή της που παρουσιάζει φέτος η Ρόμα στην Ευρωλίγκα να είναι υπέρ της ΑΕΚ, για τον προπονητή της Ενωσης Φώτη Κατσικάρη αυτό κάθε άλλο παρά πλεονέκτημα αποτελεί ενόψει του σημερινού παιχνιδιού στην «αιώνια πόλη» (21.40).

«Η Ρόμα έχει ομάδα με προσωπικότητα, αν και η αλήθεια είναι πως δεν έχει διάρκεια στην απόδοσή της. Διαθέτει παίκτες με ταλέντο και εμπειρία με τελευταία προσθήκη τον Κόρεϊ Αλεξάντερ, που είναι καλός και γρήγορος παίκτης και μαζί με τον Μπένερμαν συνθέτουν ένα πολύ καλό δίδυμο δημιουργώντας πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Εμείς θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί από ποτέ, αποφεύγοντας κυρίως τα λάθη στην άμυνα. Πρέπει να παίξουμε με τους ψηλούς, αφού πολλά θα κριθούν στον τομέα των ριμπάουντ». Αλλωστε εκτός από τα προβλημάτων των Ιταλών ο Φώτης Κατσικάρης έχει και τους δικούς του πονοκεφάλους. Ο Πέρο Αντιτς χειρουργήθηκε την Τρίτη στον ώμο και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν, ενώ ο Κουάντρε Λόλις, παρότι αρχίζει σιγά σιγά να ξεπερνά τη θλάση που τον ταλαιπωρεί στη γάμπα, δε θα ταξιδέψει στη Ρώμη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Χρήστου Ταπούτου.

ΠΑΜΕΣΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21.40)

Η τρίτη συνεχόμενη νίκη στην Ευρωλίγκα επί της Σλασκ την περασμένη Πέμπτη στο κλειστό του Κορυδαλλού έβαλε τους «ερυθρόλευκους» για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Για να φτάσουν όμως οι «ερυθρόλευκοι» στο στόχο τους πρέπει να προσπαθήσουν ακόμα πάρα πολύ σ' όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν. Η αρχή γίνεται σήμερα και βέβαια δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Αλλωστε το να νικήσεις μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης αυτή τη στιγμή, με την καλύτερη ίσως φροντ λάιν στη διοργάνωση, όπως είναι η Βαλένθια, δεν είναι και κάτι εύκολο. Κάτι που το παραδέχεται και ο Ντράγκαν Σάκοτα. «Πάμε να παίξουμε εναντίον μιας από τις καλύτερες ισπανικές ομάδες. Η Βαλένθια έχει τρομερή φροντ λάιν, με τους Τομάσεβιτς, Ομπέρτο και Ντικούδη, την καλύτερη της Ευρώπης και αυτό είναι σίγουρα ένας μεγάλος πονοκέφαλος. Ωστόσο και στην περιφέρεια είναι επικίνδυνοι, αφού εκεί υπάρχει ο Ριγκοντό», Ο «Σάλε» στάθηκε και στην αξία που θα έχει ένα ενδεχόμενο διπλό επί της Βαλένθια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ