Τρίτη 20 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Κόκκινος» περίπατος

Σε... περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε του «αιώνιου» Παναθηναϊκού με 3-0 σετ στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και απέκτησε σαφές προβάδισμα για κατάληψη της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου. Πολλά λάθη από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι «ερυθρόλευκοι» και με όπλα το μπλοκ και την υποδοχή δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους του. Μεγάλοι πρωταγωνιστές της συνάντησης οι Γκάτιν και Τσακιρόπουλος, την ώρα που από τους γηπεδούχους διασώθηκε μόνο ο Στάνλεϊ.

Ο Ηρακλής δε δυσκολεύτηκε στο «Κατσάνειο» και νίκησε 3-0 σετ την ΑΕ Νικαίας.

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στη Ζοφριά, επί της ΑΕΚ με 3-0 σετ. Οι Θεσσαλονικείς δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην Ενωση και με όπλα τους το σερβίς, την καθολική υπεροχή στο μπλοκ, αλλά και πιο σωστές επιλογές στην επίθεση, δεν άργησαν να πάρουν τη νίκη, κόντρα σε μία ΑΕΚ που δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στ' άλλα ματς είχαμε: Ορεστιάδα - ΕΑ Πατρών 3-1, Παγκράτι - Αρης 3-0, Ρέθυμνο - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0. Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 44, Ηρακλής 41, ΠΑΟ 35, ΠΑΟΚ 30, Παγκράτι 25, Εθνικός Αλεξ. 23, ΕΑ Πατρών, Ορεστιάδα 19, ΑΕ Νικαίας 17, Ρέθυμνο, Αρης 14, ΑΕΚ 7.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ