Τρίτη 20 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Υπόθεση των γηπεδούχων

Οι γηπεδούχοι είχαν την τιμητική τους στη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ αφού έκαναν το 7 στα 7!

Μεγάλος κερδισμένος ήταν αναμφίβολα ο Παναθηναϊκός που μετέτρεψε το ντέρμπι, στα χαρτιά, με το Μαρούσι σ' ένα υγιεινό περίπατο. Αλλωστε το τελικό 92-64 τα λέει όλα. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση σε αντίθεση με το συγκρότημα του Παναγιώτη Γιαννάκη που παραδόθηκε αμαχητί.

Στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ, σε ένα δραματικό ματς, νίκησε τον Ολυμπιακό 74-70. Ο «δικέφαλος» καρδιοχτύπησε στα τελευταία λεπτά, χάνοντας τη διαφορά ασφαλείας που είχε σε όλο το παιχνίδι, αλλά ο Τόμιτς, που με δυο τρίποντα κάλυψε τη διαφορά, μετατράπηκε σε μοιραίος παίκτης όταν έχασε δυο διαδοχικές επιθέσεις στο τελευταίο λεπτό.

Η κυριαρχία των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο Περιστέρι, με την τοπική ομάδα να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα από την ΑΕΚ με 89-77. Η Ενωση παρουσιάστηκε κουρασμένη και παραδόθηκε στις ορέξεις των παικτών του Αργύρη Πεδουλάκη που βλέπει πλέον για τα καλά μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Την έκτη συνεχόμενη επιτυχία στο πρωτάθλημα πέτυχε και ο Αρης, αφού νίκησε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης τον Ηρακλή με 83-79.

Με ηγέτη τον Αγγελο Κορωνιό (25 πόντους) ο Πανιώνιος κέρδισε στη Νέα Σμύρνη το Ηράκλειο με 97-86 καλύπτοντας τη διαφορά του πρώτου αγώνα.

Η ανοδική πορεία του μακεδονικού συνεχίστηκε, αφού επικράτησε εύκολα του Ηλυσιακού στην Κοζάνη με 82-73.

Τέλος, στο ντέρμπι των ουραγών ο Απόλλωνας ξεπέρασε το εμπόδιο του Ιωνικού ΝΦ με 79-74.

Η βαθμολογία: Μαρούσι 30, ΠΑΟ 29, Αρης - Περιστέρι 26, ΠΑΟΚ - Ηρακλής 25, ΑΕΚ - Μακεδονικός 24, Ολυμπιακός 23, Πανιώνιος - Ηράκλειο 22, Απόλλωνας Πάτρας 21, Ηλυσιακός 20, Ιωνικός ΝΦ 19.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ