Πέμπτη 22 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΦΗ - ΠΑΟ 1 - 1
Προβληματική πρόκριση

Ο σκόρερ του ΠΑΟ, Αγγελος Μπασινάς

Sportidea

Ο σκόρερ του ΠΑΟ, Αγγελος Μπασινάς
Μπορεί να μην ικανοποίησε (πάλι) ο Παναθηναϊκός αλλά το βασικό στόχο του, που ήταν η πρόκριση, τον πέτυχε. Απέσπασε ισοπαλία στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και «σφράγισε» το εισιτήριό του για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Σύμφωνα με τη μορφή του αγώνα, παραπόνων, για το αποτέλεσμα, δικαιούνται οι γηπεδούχοι. Παρουσιάστηκαν σαφώς καλύτεροι και είχαν περισσότερες ευκαιρίες. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι κυμάνθηκαν και πάλι σε μέτρια επίπεδα απόδοσης. Μάλιστα, αν οι «σπρόμαυροι» επιθετικοί είχαν πιο καλές επιλογές ή περισσότερη ψυχραιμία και ο Χαλκιάς δεν ήταν σε τόσο καλή μέρα, τα πράγματα ίσως να ήταν δύσκολα για τους «πράσινους».

Αυτό πάντως που μετράει είναι η ουσία και εκεί ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε. Σε μια από τις ελάχιστες οργανωμένες και σοβαρές προσπάθειες που έγιναν, ο Σαπάνης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μπασινάς με προβολή άνοιξε το σκορ (54΄). Να σημειωθεί ότι για μια ακόμα φορά το γκολ για τους «πράσινους» δεν ήρθε από επιθετικό... Οι Κρητικοί πάντως δεν το έβαλαν κάτω. Αντεπιτέθηκαν αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν απλά να ισοφαρίσουν με σουτ από τον Μπικόφσκι (67΄). Ασχημη εντύπωση προκάλεσε, ενδεικτική του μέλλοντος, η μη χρησιμοποίηση του Νικοπολίδη. Αν και ο Σουμ ισχυρίστηκε πως «η απόφαση ήταν ειλημμένη νωρίτερα, πριν από τις εξελίξεις. Επρεπε να δώσω χρόνο στον Χαλκιά». Ακόμα ο Ισραηλινός ανέφερε: «Ηταν ένα ενδιαφέρον και δύσκολο ματς. Κάναμε αυτό που έπρεπε και περάσαμε στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι κρίθηκε στο γκολ που πετύχαμε, αφού μετά έπρεπε να δεχτούμε τρία». Ο Φοιρός, από την πλευρά του, είπε: «Επρεπε να υπερβάλουμε εαυτούς. Είχαμε δύσκολο έργο. Μπορεί να χάσαμε την πρόκριση, είμαστε όμως ικανοποιημένοι γιατί βελτιωνόμαστε».

ΟΦΗ: Χανιωτάκης, Μπελεβώνης, Αδάμος, Σταυρακάκης, Σοάρες, Κολιτσιδάκης (80΄ Νεοφύτου), Κουτσουρές, Μπικόφσκι, Τριανταφύλλου (64΄ Ολιβέιρα), Ντεγιάνοφ, Τομάς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χαλκιάς, Χένρικσεν, Μορίς, Μινχ, Γκούμας, Παπαδόπουλος, Ζουτάουτας, Κωνσταντίνου (77΄ Κωνσταντινίδης), Μπασινάς, Σαπάνης (88΄ Κώτσιος), Μικάελσεν.

  • Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε χτες και επίσημα την απόκτηση του Ντεμπά Νιρέν. Ο Σουηδός παίχτης σε δηλώσεις ανέφερε: «Ηταν για μένα ένα σημαντικό κίνητρο η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, με συνεχή και επιτυχημένη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ερχομαι για να διεκδικήσω μια θέση στην 11άδα γνωρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες στη θέση που αγωνίζομαι. Ελπίζω πάντως με τη βοήθεια του Θεού να τα καταφέρω. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ